Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan csak velem akar lenni, és folyton megsértődik, mit tegyek?
Te jó ég!
Hirtelen azt hittem, hogy a barátnőm írta ki a kérdést, mert nagyon hasonló kapcsolatban vagyok.
Kivéve ez a tapadás dolog. De ugyanúgy Pécs Budapest. Ugyanúgy egyetemisták vagyunk, ugyanúgy nagyon sokat voltunk együtt a távoktatás miatt, de most a vizsgaidőszak elszakít minket. És mi is veszekszünk többet emiatt, de nem azért, mert... mert nem akarunk találkozni, csak nehéz a távkapcsolat, de már csak másfél hét.
De durván hasonló :D
Ja, és nekem és a barátnőmnek is vannak barátaink.
24f
Nemtudom miért baj ez, én is kiakadnék ha egy barát fontosabb lenne mint a heti találkánk úgy, hogy nem is élünk együtt.
De hát akkor offold ha ennyire szabad akarsz lenni.
Selejtezd le a csókát, mert később még levegőt is csak az engedélyével vehetsz!!!
Én megszívtam egy ilyennel, és annyira rám telepedett (a szeretet jegyében) hogy majdnem megfulladtam!
Dolog volt kirúgni, mert még tapadt is. Rémálmaimban se jöjjön vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!