Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uralkodni akar felettem es csicskaztatni, de nem megyek bele a jatekba ezert buntet?
A napokba elkezdte, hogy uralom ala akar vonni. Nem megker, hanem kontkretan utasit, hogy ezt vagy azt csinaljam.
Ugraltatna olyanert, amit o is meg tud csinalni.
Engem hibaztat, ha ugy viselkedek vele mint o, mert o nem ezt csinalja, szoval en vagyok a rossz. Ezek utan ugy ment az utcan, mintha koze se lenne hozzam.
Most nem szol hozzam, ha szol is akkor ugy, mintha o szrta volna a spanyol viaszt.
Harom eves kapcsolat, eddig nem volt a fent emlitettekre pelda.
Manapság annyira könnyen dobálóznak az emberek a nárcisztikus személyiségzavarral úgy, hogy nem olvastak komolyabban utána. A nárcisztikus ember rendkívül intelligens, tudatosan manipulál.
Az is lehet, hogy egész egyszerűen egy tapló a párod.
Eddig ő téged mennyire "szolgált ki"?
Én nőként mostanában sokaltam be, hogy férjemnek évek óta ki van nyalva a valaga, tányért nem vitte odébb. Aztán elkezdtem rászólni (meg is lepődött), bár nem ilyen stílusban. Lehet valami miatt elege lett.
Vagy tényleg megcsal.
Jobb ötletem nincs.
Az a kérdés, hogy neked ez így jó-e? Nem olyan jó játék, mint hiszed. Éveket fogsz arra pazarolni, hogy ha elég fényesre nyalod a se.ggét, akkor biztosan olyan lesz, mint az elején.
Nem lesz.
Azt döntsd el, hogy ahogy most viselkedik, amilyen most vele az életed, azt te mennyire élvezed. Benne akarsz-e maradni így.
világosítsd fel, hogy ha nem változtat, akkor szakítasz vele. ennél jobbat nem tudsz csinálni és ha van egy kis önbecsülésed, meg is teszed.
nem tudhatjuk kívülről, mi az oka
#11 mitől lenne már intelligens egy nárcisztikus ember? Automatikusan megnő az agykapacitásuk, vagy mi?
Elárulom, a legtöbbjük ugyanolyan ostoba, mint az átlagember. Viszont a legostobábbak azok, akik tolerálják a dolgaikat és nem lépnek le időben.
Sírok, mennyi hülyeséget összehordtok itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!