Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uralkodni akar felettem es csicskaztatni, de nem megyek bele a jatekba ezert buntet?
A napokba elkezdte, hogy uralom ala akar vonni. Nem megker, hanem kontkretan utasit, hogy ezt vagy azt csinaljam.
Ugraltatna olyanert, amit o is meg tud csinalni.
Engem hibaztat, ha ugy viselkedek vele mint o, mert o nem ezt csinalja, szoval en vagyok a rossz. Ezek utan ugy ment az utcan, mintha koze se lenne hozzam.
Most nem szol hozzam, ha szol is akkor ugy, mintha o szrta volna a spanyol viaszt.
Harom eves kapcsolat, eddig nem volt a fent emlitettekre pelda.
Eddig nem csinalt ilyet. Es mondtam neki, hogy ez nem palya igy en nem vagyok a csicskaja. Nem szol hozzam. Csendel buntet vagy mit csinal.
En 24 o 25
A problémája: nárcisztikus személyiségzavar
Szívesen!
Ne zavartasd magad. Ha észreveszi, hogy téged ez zavar (azért csinálja), akkor elérte részben amit akar.
Ha valamire utasít, akkor mond meg, hogy nagyon szívesen megcsinálod neki, de továbbra is a párja vagy, így egy udvariassabb forma sokkal imponálóbb neked, és sokkal jobb bizonyítványt állít ki róla, mintha lett volna gyerekszobálya. Ha nem veszi észre magát, akkor nyugodtan leülhetsz vele beszélni, hogy megváltozott, mi az oka. Ha hárít vagy nem mondja el akkor kitalálhatjátok együtt. Egyrészt van, hogy az ember maga sem tudja mit csinál valójában, másrészt a munkahelyi sztressztől egy harmadik felbukkanásáig bármi kiprovokálhatja ezt a viselkedést tudatosan vagy tudat alatt.
Semmi uj nem tortent az eletebe tudomasom szerint.
Mar probaltam vele beszelni, ilyenkor egybol en vagyok hibaztatva, az en hianyossagaimat szemlelteti.
Kedves 7es nem vonom meg tole a puncim :) csak parancsra nem teszem szet a labam neki. Amit szinten nehezmenyez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!