Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Uralkodni akar felettem es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uralkodni akar felettem es csicskaztatni, de nem megyek bele a jatekba ezert buntet?

Figyelt kérdés

A napokba elkezdte, hogy uralom ala akar vonni. Nem megker, hanem kontkretan utasit, hogy ezt vagy azt csinaljam.

Ugraltatna olyanert, amit o is meg tud csinalni.

Engem hibaztat, ha ugy viselkedek vele mint o, mert o nem ezt csinalja, szoval en vagyok a rossz. Ezek utan ugy ment az utcan, mintha koze se lenne hozzam.

Most nem szol hozzam, ha szol is akkor ugy, mintha o szrta volna a spanyol viaszt.

Harom eves kapcsolat, eddig nem volt a fent emlitettekre pelda.

2021. jún. 10. 12:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
te jo isten, miért hagyod ezt? szakítsál vele, nem tisztel nyilvánvalóan
2021. jún. 10. 12:43
 2/26 anonim ***** válasza:
Hány éves ember produkálja ezt?
2021. jún. 10. 12:58
 3/26 A kérdező kommentje:

Eddig nem csinalt ilyet. Es mondtam neki, hogy ez nem palya igy en nem vagyok a csicskaja. Nem szol hozzam. Csendel buntet vagy mit csinal.

En 24 o 25

2021. jún. 10. 13:04
 4/26 anonim ***** válasza:
57%

A problémája: nárcisztikus személyiségzavar

Szívesen!

2021. jún. 10. 13:06
 5/26 anonim ***** válasza:
74%

Ne zavartasd magad. Ha észreveszi, hogy téged ez zavar (azért csinálja), akkor elérte részben amit akar.

Ha valamire utasít, akkor mond meg, hogy nagyon szívesen megcsinálod neki, de továbbra is a párja vagy, így egy udvariassabb forma sokkal imponálóbb neked, és sokkal jobb bizonyítványt állít ki róla, mintha lett volna gyerekszobálya. Ha nem veszi észre magát, akkor nyugodtan leülhetsz vele beszélni, hogy megváltozott, mi az oka. Ha hárít vagy nem mondja el akkor kitalálhatjátok együtt. Egyrészt van, hogy az ember maga sem tudja mit csinál valójában, másrészt a munkahelyi sztressztől egy harmadik felbukkanásáig bármi kiprovokálhatja ezt a viselkedést tudatosan vagy tudat alatt.

2021. jún. 10. 13:13
 6/26 anonim ***** válasza:
75%
Mit gondolsz, mitől változott? Új munkahely? Új baráti társaság? Esetleg hallhatott rólad valami rosszat?
2021. jún. 10. 13:16
 7/26 anonim ***** válasza:
11%
puncit is megvonja tőled vagy azzal is büntet, zsarol?
2021. jún. 10. 13:17
 8/26 A kérdező kommentje:

Semmi uj nem tortent az eletebe tudomasom szerint.

Mar probaltam vele beszelni, ilyenkor egybol en vagyok hibaztatva, az en hianyossagaimat szemlelteti.

Kedves 7es nem vonom meg tole a puncim :) csak parancsra nem teszem szet a labam neki. Amit szinten nehezmenyez.

2021. jún. 10. 13:25
 9/26 anonim ***** válasza:
7%
Szia, elnézést nem gondoltam, hogy a férfi játszik ilyen játszmát. nehogy megbántódj kérlek ez inkább hölgyekre jellemző akarat érvényesítési módszer szokott lenni. Férfiaknál ez nagyon különös... nincs olyan gyanúd, hogy más nő is van a képben?
2021. jún. 10. 13:31
 10/26 anonim ***** válasza:
85%
egyáltalán nem különös az ilyen viselkedés a férfiaknál, mondom nárcisztikus személyiségzavar
2021. jún. 10. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!