Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretlek, de nem vagyok szerelmes. Mit tennétek?
Hát én szakítanék. Nekem is mondta ezt a párom és bánom, hogy akkor nem szakítottam vele. Sajnos nem hittem teljesen el, hogy nem szerelmes, meg aztán el se engedett, mert fél év múlva szakítani akartam, de akkor kitalálta, hogy ő már szerelmes. De később voltak arra utaló jelek, hogy tényleg nem volt szerelmes belém. Sokat szenvedtem később a közönye miatt. Valahányszor ki akartam lépni, teperni kezdett, de szerintem sem volt szerelmes. Nem látott szépnek, azt mondta, átlagos vagyok és szerinte engem más férfiak is átlagosnak látnak és neki nem kéne jó nő, mert azt félteni kell. 4 év múlva kiderült, hogy a szemem színét se tudja. Szóval tuti nem volt szerelmes.
Ha újrakezdhetném, az első alkalommal kivágnám a francba, amikor közölte, hogy nem szerelmes. Mert így nem is becsülnek túl sokra, hogy mégis ott marad az ember.
Akkor bezzeg marha szerelmes bírt lenni, amikor 10 év múlva beleszerettem másba, de akkor már cseszhette.
Nem voltam boldog igazán mellette, nem voltam mellett nő, soha nem fotózott le, alig van emlékem, közös kép se nagyon. Elérte nálam, hogy ne akarjak szépen öltözni, se sminkelni, semmi, mert csak ment a fanyalgás, hogy minek és attól neki nem vagyok szebb.
Az önbizalmamat teljesen tönkretette, a mai napig nem hiszem el, hogy kellenék másnak, emiatt nem tudok kilépni, pedig már rég nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!