Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretlek, de nem vagyok szerelmes. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 hónapja kezdtünk el találkozni a párommal. 3 hónapja vagyunk együtt hivatalosan. Picit voltak fenntartásaim az elején, mivel mikor megismertem, előtte 2-3 hónappal költözött el az exe a 1,5 éves kislányukkal. De az első kérdésem az volt, újra akarja-e kezdeni vele? Azt mondta dehogyis, csak a gyerek miatt voltak együtt és tele volt sérelmekkel a régi kapcsolata miatt. Teltek a hónapok, közel kerültünk egymáshoz, mára már heti 4 estét is együtt alszunk. Már az elején találkoztam a kislányával, akivel azonnal megtaláltuk a közös hangot, fogja a kezem, bújik hozzám, szeret. A párommal is minden rendben van, jól érzem magam vele és azt látom, érzem, ezzel ő is így van. Kb két hete kezdtem el érezni azt, hogy érzelmek kezdenek alakulni az irányába. Tegnap este beszélni akart velem. Elmondta, tökéletes minden és nem tud egy rossz szót sem mondani a kapcsolatunkról, többször elképzelte, a kislánya láthatna egy normális kapcsolatot velem, egy jó családot. Egy szóval tényleg minden rendben velünk, egyetlen egy dolog zavarja, hogy nem szerelmes és ennyi idő után annak kéne lennie. Kb 3 hete elkezdődött benne valami, de ott is ragadt. Én azt mondtam neki, adnék ennek egy pár hónap esélyt még. Pont azért, mert jó együtt minden és szerintem azt még nem sikerült feldolgoznia, hogy nincs vele a kislánya. Sokszor látom rajta, hogy nézi a fotóját és rossz kedvű miatta. De nem az exe miatt! Abban maradtunk, pár nap múlva visszatérünk erre, addig úgysem találkozunk, mert a kislányával lesz. Szerintetek mit tegyek? Kialakulhat 3 hónap után szerelem? Nem tudom, számít-e, 12 év van közöttünk. Én 30 vagyok, ő 42.
2021. jún. 10. 10:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a nehéz, ha elvárásai vannak magában, hogy milyennek kellene lennie az érzelmeinek, ha valami korábbihoz hasonlítja. Pedig azok szinte mindig más színezetűek. Nem ugyanolyan kétszer.
2021. jún. 10. 11:03
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Én nem adnék több esélyt, egyszerűen rosszkor vagy rossz helyen, ha rosszul indult hónapokig, akkor nem lesz belőle szerelem.

Már annyit próbáltam hozzászokni azokhoz, akik jók lennének nekem, kedves, okos, magas, helyes, figyelmes, megbízható, stb.. egy csomó ilyen férfival próbáltam és rohadtul nem megy. Bezzeg van a sok "hibás" pasi, akikért elsőre odavagyok, pedig ilyen olyan bajuk van, vagy csak nem is tetszenek, de húú.. én túl sok időt vesztegettem már el majd alakul kapcsolatokra, pedig csak 29 vagyok.. Nem várnék arra, hogy majd rájön, én vagyok neki a nagy ő.

Hagynám hadd menjen, majd ha jó passzban lesz, vissza fog találni hozzám, ha meg nem, nem vesztettem semmit. Tele van a világ olyanokkal, akik nem szerelemesek belém, miért ragaszkodnék hozzá, ha én sem vagyok szerelmes belé:D?

Gondolkozz kicsit.. Biztos 30 vagy és nagyon akarsz már családot, meg szorít az idő, de 20 évesen eszedbe nem jutott volna olyannal járni, aki nem szerelmes beléd majd fél év után sem, nem? Ne tedd, pláne ha te sem vagy szerelmes. Nevetséges, találsz mást, vagy őt találod meg később.

2021. jún. 10. 11:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túl hamar kezdtetek családosdit játszani. És szerintem is túl sokat is vár el. De a kettő nem megy egyszerre. Szürke hétköznapok és lángolás.
2021. jún. 10. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Én még emiatt nem lépnék ki, minden embernek más a tempója, ő meg most vált el, a kislánya is hiányzik neki. Gondolom most ezek kötik le az energiáit, gondolatait. De ha ennél több se lesz nála, akkor is mi baj lehet? Nem tudom mennyi idős a párod, de 40 felé vagy afölött én már azt a lángoló szerelmet se biztos, hogy keresném, örülök, ha van valaki ebben a mocsok világban, aki szeret és jól érezzük magunkat.
2021. jún. 10. 12:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha nincs meg a kezdeti lángolás 3-4 hónap után, akkor már nem is lesz. Erre várni felesleges....
2021. jún. 10. 12:33
 6/15 anonim ***** válasza:
46%

Amikor megismertem a páromat, nekem is volt egy elképzelésem, hogy mennyi idő után kéne jönnie az érzelmeknek, aztán ezt rendesen felülírta a sors.

Történt ugyanis, hogy én már javában szerelmes voltam a páromba, mikor ő még fél év után is csak annyit tudott mondani, hogy imád, de nem szerelmes. Sokat gyötrődtem, de mivel nagyon jó volt vele minden a szextől a közös programokig, nem akartam elveszteni. Lassan beletörődtem a helyzetbe. Aztán nem sokkal rá egy lehetetlen helyen és időpontban (Az Árkádban ültünk és kínai kaját ettünk) egyszer csak közölte, hogy szerelmes belém. Se köpni, se nyelni nem tudtam. Onnantól kezdve egyre többször mondta és sokkal ragaszkodóbb lett, érezni lehetett, hogy valóban szerelmes. Ennek már öt éve és szinte ugyanúgy lángol irántam, mint az első vallomásakor, ha nem jobban.

Egy a lényeg, ne faggasd rögtön, mert az a férfiak agyára megy. Hagyni kell, hogy a saját tempójában haladjon a kapcsolatban.

Sok sikert nektek!

2021. jún. 10. 12:35
 7/15 anonim ***** válasza:
59%
nagyon nehéz elvált férfiakkal. azért mert a legtöbb válás után gyerektelen fiatal nőt akar és ezt többnyire meg is kapják,m ert már van némi egzidztencia és párkapcsolati tapasztalatuk amivel be tudják fűznia nőt. ugyanakkkor a gyerektelen nők ha szerelmesek lesznek, elkezdenek vágyni a saját gyerekre és ezt ők is tudják. csakhogy aez előző gyerekek tartásdíja miatt a férfi már maximum egyszer próbálkozhat új családddal, ha az is tartásdíjjal végződik, vége az egzisztenciájának és életszínvonalának. ezért aztán a férfiak azt preferálják ha az új nő inkább csak ad, neveli az ex gyerekét stb. ezért van az, hogy az új nővel bár együtt lakik meg viszi ide oda, már nem mert többé elkötleződni, pánzt és nagy energiákat invesztálni bele.
2021. jún. 10. 12:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy 2-3 hónapja költöztek szét és másfél éves a kislánya. Gondolom, már a gyerek születésekor sem volt rózsás a helyzet köztük. Túl hamar vállaltak gyereket vagy valami nagyon összeférhetetlen dolog történt? Csak azért kérdezem, mert annyira furcsa, hogy alig 1 éves a gyerek és a válás mellett döntenek.
2021. jún. 10. 13:33
 9/15 anonim ***** válasza:
8. Valahol olvastam, hogy a legtöbb válás az első gyerek 2 éves kora előtt következik be.
2021. jún. 10. 14:03
 10/15 A kérdező kommentje:
2 hónaposak voltak az exxel, amikor a baba becsúszott. És mivel a párom már elég idősnek tartotta magát, megtartották a babát.
2021. jún. 10. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!