Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretlek, de nem vagyok szerelmes. Mit tennétek?
Én nem adnék több esélyt, egyszerűen rosszkor vagy rossz helyen, ha rosszul indult hónapokig, akkor nem lesz belőle szerelem.
Már annyit próbáltam hozzászokni azokhoz, akik jók lennének nekem, kedves, okos, magas, helyes, figyelmes, megbízható, stb.. egy csomó ilyen férfival próbáltam és rohadtul nem megy. Bezzeg van a sok "hibás" pasi, akikért elsőre odavagyok, pedig ilyen olyan bajuk van, vagy csak nem is tetszenek, de húú.. én túl sok időt vesztegettem már el majd alakul kapcsolatokra, pedig csak 29 vagyok.. Nem várnék arra, hogy majd rájön, én vagyok neki a nagy ő.
Hagynám hadd menjen, majd ha jó passzban lesz, vissza fog találni hozzám, ha meg nem, nem vesztettem semmit. Tele van a világ olyanokkal, akik nem szerelemesek belém, miért ragaszkodnék hozzá, ha én sem vagyok szerelmes belé:D?
Gondolkozz kicsit.. Biztos 30 vagy és nagyon akarsz már családot, meg szorít az idő, de 20 évesen eszedbe nem jutott volna olyannal járni, aki nem szerelmes beléd majd fél év után sem, nem? Ne tedd, pláne ha te sem vagy szerelmes. Nevetséges, találsz mást, vagy őt találod meg később.
Amikor megismertem a páromat, nekem is volt egy elképzelésem, hogy mennyi idő után kéne jönnie az érzelmeknek, aztán ezt rendesen felülírta a sors.
Történt ugyanis, hogy én már javában szerelmes voltam a páromba, mikor ő még fél év után is csak annyit tudott mondani, hogy imád, de nem szerelmes. Sokat gyötrődtem, de mivel nagyon jó volt vele minden a szextől a közös programokig, nem akartam elveszteni. Lassan beletörődtem a helyzetbe. Aztán nem sokkal rá egy lehetetlen helyen és időpontban (Az Árkádban ültünk és kínai kaját ettünk) egyszer csak közölte, hogy szerelmes belém. Se köpni, se nyelni nem tudtam. Onnantól kezdve egyre többször mondta és sokkal ragaszkodóbb lett, érezni lehetett, hogy valóban szerelmes. Ennek már öt éve és szinte ugyanúgy lángol irántam, mint az első vallomásakor, ha nem jobban.
Egy a lényeg, ne faggasd rögtön, mert az a férfiak agyára megy. Hagyni kell, hogy a saját tempójában haladjon a kapcsolatban.
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!