Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja szeretlek de nem vagyok beléd szerelmes?
Lassan 6 éve vagyunk együtt 3 gyermekünk van
Tegnap azt mondta nekem hogy szeretlek de nem vagyok beléd szerelmes...
Másnak is mondtak már ilyet?
De általam nem múlt még el!:( nagyon nagyon rosszul esett!
Bár nem változtat semmin de elirtam, 1 gyermekümk van...
A legtöbb hàzassagban így van. Elszàll a rózsaszín köd, csitul a szenvedély, reálisan látod a másik hibáit. Te se azt érzed, mint az elejèn.
Itt kell elkezdeni együtt dolgozni azon, hogy a szeretet és a tisztelet megmaradjon, és ne hűljön ki a vágy. ;)
Igazából egy nagyon rendes tisztelettudó apuka a tiszta lakást és a tiszta ruhát mindig megköszöni
És el is visz majdnem minden hétvégén mozizni ebédelni stb hétvégén takaritani sem enged van amikor ő csinálja meg
Köszönöm ezeket a mondatokat, megnyugtattak nagyon! Már megijedtem hogy hol csesztem el, nem szerettem volna őt kikérdezni erről mert egyébként is olyan ember vagyok aki még az állj arrébbot is sértésnek veszi
Nekem is akkor mondta ezt az exem mikor már készült lelépni a màsik nőhöz.
Ettől függetlenül a szerelem elmúlik csak nem szokás ezt is kijelenteni vagy bejelenteni a màsiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!