Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi sohasem mondja ki, h szeretlek, attól még lehet szerelmes?
Lehet. Bár nem látom be, miért ne mondhatná...
Nem az a lényeg hogy mit mondasz, hanem hogy mit csinálsz!!!
Ha érezteti Veled, hogy fontos Vagy számára akkor ez szerintem teljesen lényegtelen!!! Van aki azt hogy "szeretlek" csak egyszer mondja ki az életében...
37F
Nos, nekem a párom minden együtt töltött napon elmondja, hogy szeret, de sajnos a tettei nem ezt tükrözik, ezért én inkább elfogadnám, hogy ne mondja, ellenben legalább hetente legalább kétszer-háromszor találkozzunk. Főleg, hogy már négy éve együtt vagyunk...
Szóval nagyon jól mondta előttem a férfi hozzászóló, amit mondott!
33/N
Valóban ritkán beszél az érzéseiről, mondhatni sohasem. Ha érdeklődök arról, h hogy van, akkor nyaggatásnak veszi, és jön a feszültség. Amiről szívesen beszél, azt meg érdeklődve meghallgatom...
Kissé félek, h ennyire bezárja az érzéseit előttem, az annak a jele, h nem bízik bennem, ( vagy csak szimplán nem szeret, csak nem akar megbántani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!