Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan kell értelmezni ha egy nő így viselkedik?
Hogyan kell értelmezni ezt a női reagálást?
A történet az, hogy párommal 3 éve vagyunk együtt, bő 1 éve megtörtént az eljegyzés. Azóta volt néhány csúnya vitánk, de kinek nem 🙂 azonban a legutolsó alkalommal elég komoly csetepaté lett! Aminek legfőképp én vagyok az oka, elég sok stressz volt rajtam a munkahely pénz stb. miatt. Egy hülyeségen borult ki a bili, és én vittem túlzásba utólag már belátom. Nagyon nem kellett volna!
És azt történt hogy a csetepaté közepén egy kávéscsésze csattant a fejem mellett 5 centire a falon. Szilánkok repkedtek a szemem körül. Én ezen teljesen lefagytam nem hittem a szememnek.
Aztán azt mondtam na jó ez már nem, most elmegyek itthonról, szívok egy kis friss levegőt lenyugszom aztán hazajövök. Mire hazaértem már nem volt ott sem ő sem a cuccai mindent elvitt. Hívtam de letiltott minden téren sms e-mail messenger mindenen. Most otthon van édesanyjánál.
Én ezen ledöbbentem, én soha nem csináltam még senkivel olyat hogy teljesen letiltom, hogy meg sem beszélem, és velem sem csinált ilyet senki. Sem hívni sem írni nem tudok, semmi! Szóval ez nagyon megdöbbentett. Mindegy eltelt egy kis idő, gondoltam hadd nyugodjon.
Aztán elmentem Édesanyja háza elé, megvártam a ház előtt. Ő jött szembe telefonált, és jött a következő hidegzuhany. Szó nélkül elment mellettem mintha ott se lennék. Nem hittem a szememnek!!
Utána mentem mire közölte, hogy a pasijával beszél telefonon, akit idehív ha nem hagyom békén! Én láttam rajta hogy ez mem igaz, hogy ezzel akar elijeszteni, mert mindig észreveszem ha füllent, de ő is rajtam.
Viszont a másik, ha híváskor a fejedhez emeled a telefont akkor kialszik a kijelző. De az övé égett, és a kezdőképernyő látszott tisztán. Magyarul kamu telefon volt… 🙂
Mindegy mondom a ház előtt nem veszekszek. A következő alkalom tegnapelőtt volt, a vasútállomásról szokott leszálni reggel.
Kimentem elé, mondom tényleg legalább beszéljünk, ne menjünk el egymás mellett mintha nem is ismertük volna egymást,mintha együtt se lettünk volna 3 éven át. ez nekem annyira döbbenetes, és fájdalmas.
Most nem telefonált, de megint szó nélkül akart menni mellettem, köszönés nélkül. De azt már nem hagytam mondom jó akkor lesétálok veled.
De igazából bármit próbáltam mondani meg sem hallgatott,közbevágott. Megint a nemlétező pasiját emlegette :-)
De! A jegygyűrű amit tőlem kapott ott volt az ujján. A számom volt hogy megkérdezzem, hogy te jegygyűrűvel pasizol??
De aztán valahogy visszaszívtam mondtam neki most elengedem dolgozni, de legalább üljünk le beszélni normálisan, lesz ami lesz a vége.
Kedves Lányok? Hogy kell ezt értelmezni? 🙂
Mire gondol egy nő, ha szó nélkül levegőnek nézve elmegy a szeretett pasija mellett?
És hogyan kell azt értelmezni, hogy kitalált pasival kamutelefonozik, de a jeggyürű az ujján van! Ez micsoda?
Vélek felfedezni olyan tulajdonságokat benned, mint amilyen apám és erről a típusú személyiségről elég konkrét és nem valami szép véleményem van.
Biztos vagyok benne, hogy lényeges dolgokat hallgatsz el vagy észre se veszed, hogy hogyan viselkedsz és mi azzal a probléma.
Gondolom szeretsz kioktatni embereket többek között.
Nem kezdek el pszichoanalizálni, mert nem is ismerlek, de tapasztalataim alapján amilyen benyomást már ennyiből nyújtottál emögött több van, minthogy egyszer volt egy heves vitátok.
Tudod a pohár lassan telik be.
Kifejezettem kedvelem ha ismertlenül tuti véleményt mond rólam, :)
Szóval akkor végezz teljes munkát!
“ erről a típusú személyiségről elég konkrét és nem valami szép véleményem van.”
Nosza, ne állj meg félúton, ne fuss el, fejtsd ki! :)
Egyébként én is meghallgatnám a másik felet is. Lehet, amit te bagatell dolognak gondoltál, az neki nem volt az, és nem tudott túl lépni rajta. De ugye ez így nem lehetséges.
Tudod mit próbálnék meg a helyedben, bár lehet régimódi és öreg :) vagyok. Írni neki egy igazi levelet. Papíron, szépen mindent leírni és bedobni a postaládába.
Én nem szabad vádaskodni a levélben. Csak azt írd le, hogy a saját dolgaidat bánod, és szeretnéd megbeszélni, mert még mindig fontos ő neked, és stb. Szóval érted. Egy olyan igazi "szerelmeslevelet". :)
Értem amire célzol, de ponthogy elmentem akkor sétálni, hogy elmúljon a düh, és lelépett. :)
De értelek, egyet is értek, köszi a jótanácsot!
Igen, tudom, de lehet hogy nem kellene megvárni, amíg idáig fajul. Úgy értettem, ha látod, hogy nem értesz vele szót, hogy mindenre van válasza és hogy ő is kezd kijönni a sodrából, és érzed, hogy most nem fogjátok tudni higgadtan elintézni, megbeszélni, már akkor menj el onnan, sétálni, vagy csak egy másik szobáb, hogy mindketten lehiggadjatok.
Remélem sikerül tisztázni a dolgokat. Remélem leírod majd, hogy mi volt.
Hètfőn van csak posta akkor feladom.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, hozzászólásokat!
A hölgy cseppet sem intelligens módon szállt ki ebből az egészből. Az indulatai bizonyára nem ok nélküliek, de ez a viselkedés kritikán aluli. Én ezek után biztosan nem próbálkoznék tovább. Tisztességtelen, manipulatív emberekre szerintem ne felcseréled az idődet.
41N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!