Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hogyan kell értelmezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan kell értelmezni ha egy nő így viselkedik?

Figyelt kérdés

Hogyan kell értelmezni ezt a női reagálást?

A történet az, hogy párommal 3 éve vagyunk együtt, bő 1 éve megtörtént az eljegyzés. Azóta volt néhány csúnya vitánk, de kinek nem 🙂 azonban a legutolsó alkalommal elég komoly csetepaté lett! Aminek legfőképp én vagyok az oka, elég sok stressz volt rajtam a munkahely pénz stb. miatt. Egy hülyeségen borult ki a bili, és én vittem túlzásba utólag már belátom. Nagyon nem kellett volna!

És azt történt hogy a csetepaté közepén egy kávéscsésze csattant a fejem mellett 5 centire a falon. Szilánkok repkedtek a szemem körül. Én ezen teljesen lefagytam nem hittem a szememnek.

Aztán azt mondtam na jó ez már nem, most elmegyek itthonról, szívok egy kis friss levegőt lenyugszom aztán hazajövök. Mire hazaértem már nem volt ott sem ő sem a cuccai mindent elvitt. Hívtam de letiltott minden téren sms e-mail messenger mindenen. Most otthon van édesanyjánál.

Én ezen ledöbbentem, én soha nem csináltam még senkivel olyat hogy teljesen letiltom, hogy meg sem beszélem, és velem sem csinált ilyet senki. Sem hívni sem írni nem tudok, semmi! Szóval ez nagyon megdöbbentett. Mindegy eltelt egy kis idő, gondoltam hadd nyugodjon.

Aztán elmentem Édesanyja háza elé, megvártam a ház előtt. Ő jött szembe telefonált, és jött a következő hidegzuhany. Szó nélkül elment mellettem mintha ott se lennék. Nem hittem a szememnek!!

Utána mentem mire közölte, hogy a pasijával beszél telefonon, akit idehív ha nem hagyom békén! Én láttam rajta hogy ez mem igaz, hogy ezzel akar elijeszteni, mert mindig észreveszem ha füllent, de ő is rajtam.

Viszont a másik, ha híváskor a fejedhez emeled a telefont akkor kialszik a kijelző. De az övé égett, és a kezdőképernyő látszott tisztán. Magyarul kamu telefon volt… 🙂

Mindegy mondom a ház előtt nem veszekszek. A következő alkalom tegnapelőtt volt, a vasútállomásról szokott leszálni reggel.

Kimentem elé, mondom tényleg legalább beszéljünk, ne menjünk el egymás mellett mintha nem is ismertük volna egymást,mintha együtt se lettünk volna 3 éven át. ez nekem annyira döbbenetes, és fájdalmas.

Most nem telefonált, de megint szó nélkül akart menni mellettem, köszönés nélkül. De azt már nem hagytam mondom jó akkor lesétálok veled.

De igazából bármit próbáltam mondani meg sem hallgatott,közbevágott. Megint a nemlétező pasiját emlegette :-)

De! A jegygyűrű amit tőlem kapott ott volt az ujján. A számom volt hogy megkérdezzem, hogy te jegygyűrűvel pasizol??

De aztán valahogy visszaszívtam mondtam neki most elengedem dolgozni, de legalább üljünk le beszélni normálisan, lesz ami lesz a vége.

Kedves Lányok? Hogy kell ezt értelmezni? 🙂

Mire gondol egy nő, ha szó nélkül levegőnek nézve elmegy a szeretett pasija mellett?

És hogyan kell azt értelmezni, hogy kitalált pasival kamutelefonozik, de a jeggyürű az ujján van! Ez micsoda?

2021. jún. 9. 21:32
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
12%

19!

Egy korábbi válaszomban már leírtam mire gondolok, csak elég rendesen le lettem pontozva.

Nem tudom min vesztetek össze, de nincs olyan helyzet, amikor egy nő így viselkedhet. Egyszerűen minden mondatból azt érzem hogy ő egy drámakirálynő, úgy érzi magát, mintha egy szappanoperában lenne.

Csészéket dobálunk a másikhoz? Hmm nagyon kreatív.

Nyilván az sem megoldás, hogy te lelépsz otthonról, tehát te is hibás vagy, de hogy utána még egy szóra sem méltat az iszonyú gyerekes.

Kicsit gondoljuk át a szitut.

Tegyük fel hogy szakítani akar veled. Oké, akkor miért nem teszi?

Vagy nem akar szakítani. Oké, akkor miért nem akar veled beszélni?

Szaladgál jobbra balra hogy te körbeugráld és mindent tegyél meg neki, pont ezért nem is lép semmit. Stresszelj hogy most mi lesz, amivel még rátesz azzal hogy pasit kamuz be magának. Hát igen, marha életszerű, hogy a veszekedés után neki rögtön pasija van, ráadásul úgy, hogy hordja a jegyűrűt.

Hangsúlyozom, hogy te is sáros vagy, ezt ketten rontottátok el, de te legalább hajlandó lennél bocsánatot kérni, míg ő játsza a nagy sértettet.

Nőként mondom azt, hogy hányingerem van az ilyen hisztigépekből. Mert ameddig nem mondja ki nyíltan a véleményét, addig ez csak hiszti.

Ez a véleményem kedves kérdező.

2021. jún. 10. 01:13
 22/56 anonim válasza:
5%
Én még utoljára azért jól megdugnam és kidobnám mert zakkant a csaj.
2021. jún. 10. 01:20
 23/56 A kérdező kommentje:
Van abban igazság amit mondasz. Csak én most nem tudom a rossz oldalát nézni, nyilván azért mert szeretem és hiányzik. Nekem sokkal inkább a jó dolgok jönnek elő, és szeretném rendbe hozni.
2021. jún. 10. 06:22
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, miért zaklatod minden nap, ha azt mondta, tűnj el az életéből. Fogadj szépen szót és tűnj el. Ha zavar hogy hordja a gyűrűdet, kérd vissza.
2021. jún. 10. 06:52
 25/56 A kérdező kommentje:
Talán mert szeretem?
2021. jún. 10. 07:09
 26/56 A kérdező kommentje:
És nem minden nap, összesen kettő alkalom volt.
2021. jún. 10. 07:09
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, azért lényeges, hogy mi volt a veszekedés oka. Mert nem mindegy, hogy nem tudtatok megegyezni valamiben, vagy rá vetítetted ki a rosszkedvedet, a stresszt, ahogy írtad, és ő nem hagyta magát, az nagyon illuzió romboló tud lenni. Egyszer-kétszer még elmegy, főleg ha lehiggadás után bocsánatot kérsz. De ha nem kértél soha bocsánatot, és mint írtad ez az utolsó veszekedés is miattad volt, akkor sajnos lehet ez volt az utolsó csepp, és szerintem ezért is repült az a csésze, mert úgy érezte tehetetlen. És szerintem mikor otthagytad, akkor jött rá, hogy neki már vége, nem akar tőled semmit, mert érzi, hogy nem fogsz változni, de nőként sokszor nehéz szétválasztani az ész és a szív dolgait.

Én akkor ignoráltam az exemet, amikor féltem attól, hogy meg fog győzni, hogy menjek vissza hozzá, és tudtam az eszemmel, hogy nem lesz soha más, nem fog megváloztani, de azért még szerettem, és nem akartam hallani a könyörgését, mert akkor tuti megingok.

A gyűrűt szerintem is azért hordja még, hogy ne kérdezősköjenek, és persze azért nem olyan egyszerű azt letenni, ha még van érzelem.

2021. jún. 10. 09:52
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
#25 Szeretni bárkit lehet, de sajnos nem minden emberrel illünk össze. Hiába szeretitek egymást, ha 3 év alatt eljuttok a csészedobálásig.
2021. jún. 10. 10:16
 29/56 A kérdező kommentje:

A veszekedés kiváltó oka, egy banális dolog volt, mindjárt kifejtem.

Az alapprobléma köztünk az, hogy sokszor hiába érvelek neki, világos érvekkel , azt látom rajta hogy nem jut el hozzá amit mondok.

Cserébe minden mondatomba belevág, sokszor oda nem illő dolgokkal. Sokszor indulatosan.

Jellemző mondat: Igen, DE… és jön valami olyan, miről szó se volt. Vaktában. Én meg egyedül maradok a mondanivalómmal.

Kvázi olyan érzés ez, mintha kódolva lenne belé hogy ellentmondjon, mintha állna velem szemben egy boxkesztyűben, és jobbegyenes-balhorog, szóval mintha küzdene velem. Szó szerint.

Én ezen próbáltam változtatni mert szeretem, néha sikerrel, de összességében ha szóba hozom, indulatos lesz, hadakozik… aztán kivárja hogy én is indulatos legyek, és jön a kiütés: Látod, Te vagy a faragatlan, te hangoskodsz… látom rajta hogy tudatosan , előre megtervezetten hergel és várja a pillanatot.

Viszont! Ezt az egy dolgot leszámítva, tényleg egyetlen szavam se lehet rá, ezt öszintn mondom! Minden 100% százalékos!

Magáról az eseményről, egy hülyeségen tört ki, mint mondtam, én nagyítottam fel egy nem fontos dolgot. Azt, hogy hogyan használja a kapszulás gépet ( bénázik vele :) ) , mert drága volt. De utólag már belátom magamról, hogy többszörösre nagyítva, ráborítva a stresszemet, meg a frusztrációmat a fentebbek miatt. Ezt nem így kellett volna!

És mivel készem lett a kávé- csattant a csésze! :)

Szóval ez történt….

2021. jún. 10. 14:11
 30/56 A kérdező kommentje:
27 es, Te lány vagy?
2021. jún. 10. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!