Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hogyan kell értelmezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan kell értelmezni ha egy nő így viselkedik?

Figyelt kérdés

Hogyan kell értelmezni ezt a női reagálást?

A történet az, hogy párommal 3 éve vagyunk együtt, bő 1 éve megtörtént az eljegyzés. Azóta volt néhány csúnya vitánk, de kinek nem 🙂 azonban a legutolsó alkalommal elég komoly csetepaté lett! Aminek legfőképp én vagyok az oka, elég sok stressz volt rajtam a munkahely pénz stb. miatt. Egy hülyeségen borult ki a bili, és én vittem túlzásba utólag már belátom. Nagyon nem kellett volna!

És azt történt hogy a csetepaté közepén egy kávéscsésze csattant a fejem mellett 5 centire a falon. Szilánkok repkedtek a szemem körül. Én ezen teljesen lefagytam nem hittem a szememnek.

Aztán azt mondtam na jó ez már nem, most elmegyek itthonról, szívok egy kis friss levegőt lenyugszom aztán hazajövök. Mire hazaértem már nem volt ott sem ő sem a cuccai mindent elvitt. Hívtam de letiltott minden téren sms e-mail messenger mindenen. Most otthon van édesanyjánál.

Én ezen ledöbbentem, én soha nem csináltam még senkivel olyat hogy teljesen letiltom, hogy meg sem beszélem, és velem sem csinált ilyet senki. Sem hívni sem írni nem tudok, semmi! Szóval ez nagyon megdöbbentett. Mindegy eltelt egy kis idő, gondoltam hadd nyugodjon.

Aztán elmentem Édesanyja háza elé, megvártam a ház előtt. Ő jött szembe telefonált, és jött a következő hidegzuhany. Szó nélkül elment mellettem mintha ott se lennék. Nem hittem a szememnek!!

Utána mentem mire közölte, hogy a pasijával beszél telefonon, akit idehív ha nem hagyom békén! Én láttam rajta hogy ez mem igaz, hogy ezzel akar elijeszteni, mert mindig észreveszem ha füllent, de ő is rajtam.

Viszont a másik, ha híváskor a fejedhez emeled a telefont akkor kialszik a kijelző. De az övé égett, és a kezdőképernyő látszott tisztán. Magyarul kamu telefon volt… 🙂

Mindegy mondom a ház előtt nem veszekszek. A következő alkalom tegnapelőtt volt, a vasútállomásról szokott leszálni reggel.

Kimentem elé, mondom tényleg legalább beszéljünk, ne menjünk el egymás mellett mintha nem is ismertük volna egymást,mintha együtt se lettünk volna 3 éven át. ez nekem annyira döbbenetes, és fájdalmas.

Most nem telefonált, de megint szó nélkül akart menni mellettem, köszönés nélkül. De azt már nem hagytam mondom jó akkor lesétálok veled.

De igazából bármit próbáltam mondani meg sem hallgatott,közbevágott. Megint a nemlétező pasiját emlegette :-)

De! A jegygyűrű amit tőlem kapott ott volt az ujján. A számom volt hogy megkérdezzem, hogy te jegygyűrűvel pasizol??

De aztán valahogy visszaszívtam mondtam neki most elengedem dolgozni, de legalább üljünk le beszélni normálisan, lesz ami lesz a vége.

Kedves Lányok? Hogy kell ezt értelmezni? 🙂

Mire gondol egy nő, ha szó nélkül levegőnek nézve elmegy a szeretett pasija mellett?

És hogyan kell azt értelmezni, hogy kitalált pasival kamutelefonozik, de a jeggyürű az ujján van! Ez micsoda?

2021. jún. 9. 21:32
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
23%

11!

Szerintem pont tisztában volt vele, hogy azzal fog nagyobbat ütni, ha mindent visz

2021. jún. 9. 22:24
 12/56 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő nem költözik csak úgy haza az anyjához, akkor otthon is elmondta valószínűleg hogy gáz a szitu, pláne nem lehetetleníti így el a kommunikációt, ha szeretné, hogy könyörögjenek neki kicsit. Sokszor érzi a másik fél felhívásnak a keringőre, dd van az a helyzet, hogy tényleg ennyire betelik a pohár és csattan is a falon. Ahhoz már tényleg idegbe kell hogy legyeb az ember.
2021. jún. 9. 22:27
 13/56 A kérdező kommentje:

Jó ebben van valami…

Csak azt gondolom, én nem hibáztam akkorát, hogy ezt tegye, nincs egálban a két dolog. Én nem tudom elképzelni, hogy egy szerettem mellett szó nélkül elmegyek átnézve rajta még ha haragszom is rá….

Lehet hogy tényleg van valami olyan kattantsága amit eddig nem vettem észre….

2021. jún. 9. 22:29
 14/56 anonim ***** válasza:
14%
Egy nő nem csinál ekkora drámát hogy levegőnek nézi a vőlegényét és pasit kamuzik be magának, szerintem maradjunk ennyiben...
2021. jún. 9. 22:29
 15/56 anonim válasza:
11%

Nem hiszem hogy ki akar zárni az életéből, azt akarja hogy menj kosslass utána mint egy udvari bohóc.

Ez a nő nem normális! Mit képzel hogy be vágja neked azt hogy ő a pasijával telefonál még ha kamu is, szerintem hagyd az egészet, az ilyen nő nem tiszta, hidd el.

Egyébként meg ha békén hagyod a végén ő fog téged keresni hidd el.

22 F

2021. jún. 9. 22:30
 16/56 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk igen, nagyon gyerekes, hogy nem akarja lezárni.
2021. jún. 9. 22:32
 17/56 anonim ***** válasza:
74%
Mármint érted, eléd állni, hogy figyu, fejezzük be.
2021. jún. 9. 22:34
 18/56 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék, hogy mit mondhattál neki vagy mit csináltál vele, amitől ennyire kiborult. Van olyan, ami instant szakítóok, de az embernek fel kell dolgoznia akkor is, ha véglegesnek gondolja és ez egy folyamat. Azért egy eljegyzésen túlvagytok és három éven, nem öt perc lesz átállítania magát mentálisan a volt menyasszonyodnak.

Azért néz levegőnek, mert nem akar veled lenni és lehet kiölted belőle a szeretet nagyrészét.

A gyűrűt pedig azért is hordhatja, hogy lépten nyomon ne kérdezgessék, meg csámcsogjanak rajta, hogy vajon mi történhetett és egyelőre nem akar beszélni róla másoknak, ez logikus szerintem.

A pasizós sztori egyértelműen kamu, hogy lekopj. Annyira szeretett volna megszabadulni tőled, hogy elég esetlenre sikerült és gondolom hirtelen kellett kitalálnia valamit, amikor meglátott.

2021. jún. 9. 22:36
 19/56 A kérdező kommentje:

15 - ne maradjunk ennyiben. Mondd el hogy ezzel mire utaltál?!

Lányok vàlaszára is számítok! 😀

2021. jún. 9. 22:37
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

"Azóta volt néhány csúnya vitánk, de kinek nem 🙂 azonban a legutolsó alkalommal elég komoly csetepaté lett!"

Azért 3 év alatt szerintem nem kellene ennyire csúnya vitáknak lennie. Nézeteltérések mindenhol vannak, de nem 20 évről van szó, csak 3-ról, és ha ennyi idő alatt idáig jutottatok... Nem lep meg, hogy az esküvő már nem lesz megtartva.

A gyűrű hordásával elkerülheti a kérdezősködést, illetve lehet, hogy valamilyen szinten ragaszkodik hozzá, hiszen mégiscsak szép gyűrű gondolom, és egy szép pillanatra emlékezteti, amikor épp nem volt vita, csak lánykérés.

2021. jún. 9. 22:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!