Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hogyan kell értelmezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan kell értelmezni ha egy nő így viselkedik?

Figyelt kérdés

Hogyan kell értelmezni ezt a női reagálást?

A történet az, hogy párommal 3 éve vagyunk együtt, bő 1 éve megtörtént az eljegyzés. Azóta volt néhány csúnya vitánk, de kinek nem 🙂 azonban a legutolsó alkalommal elég komoly csetepaté lett! Aminek legfőképp én vagyok az oka, elég sok stressz volt rajtam a munkahely pénz stb. miatt. Egy hülyeségen borult ki a bili, és én vittem túlzásba utólag már belátom. Nagyon nem kellett volna!

És azt történt hogy a csetepaté közepén egy kávéscsésze csattant a fejem mellett 5 centire a falon. Szilánkok repkedtek a szemem körül. Én ezen teljesen lefagytam nem hittem a szememnek.

Aztán azt mondtam na jó ez már nem, most elmegyek itthonról, szívok egy kis friss levegőt lenyugszom aztán hazajövök. Mire hazaértem már nem volt ott sem ő sem a cuccai mindent elvitt. Hívtam de letiltott minden téren sms e-mail messenger mindenen. Most otthon van édesanyjánál.

Én ezen ledöbbentem, én soha nem csináltam még senkivel olyat hogy teljesen letiltom, hogy meg sem beszélem, és velem sem csinált ilyet senki. Sem hívni sem írni nem tudok, semmi! Szóval ez nagyon megdöbbentett. Mindegy eltelt egy kis idő, gondoltam hadd nyugodjon.

Aztán elmentem Édesanyja háza elé, megvártam a ház előtt. Ő jött szembe telefonált, és jött a következő hidegzuhany. Szó nélkül elment mellettem mintha ott se lennék. Nem hittem a szememnek!!

Utána mentem mire közölte, hogy a pasijával beszél telefonon, akit idehív ha nem hagyom békén! Én láttam rajta hogy ez mem igaz, hogy ezzel akar elijeszteni, mert mindig észreveszem ha füllent, de ő is rajtam.

Viszont a másik, ha híváskor a fejedhez emeled a telefont akkor kialszik a kijelző. De az övé égett, és a kezdőképernyő látszott tisztán. Magyarul kamu telefon volt… 🙂

Mindegy mondom a ház előtt nem veszekszek. A következő alkalom tegnapelőtt volt, a vasútállomásról szokott leszálni reggel.

Kimentem elé, mondom tényleg legalább beszéljünk, ne menjünk el egymás mellett mintha nem is ismertük volna egymást,mintha együtt se lettünk volna 3 éven át. ez nekem annyira döbbenetes, és fájdalmas.

Most nem telefonált, de megint szó nélkül akart menni mellettem, köszönés nélkül. De azt már nem hagytam mondom jó akkor lesétálok veled.

De igazából bármit próbáltam mondani meg sem hallgatott,közbevágott. Megint a nemlétező pasiját emlegette :-)

De! A jegygyűrű amit tőlem kapott ott volt az ujján. A számom volt hogy megkérdezzem, hogy te jegygyűrűvel pasizol??

De aztán valahogy visszaszívtam mondtam neki most elengedem dolgozni, de legalább üljünk le beszélni normálisan, lesz ami lesz a vége.

Kedves Lányok? Hogy kell ezt értelmezni? 🙂

Mire gondol egy nő, ha szó nélkül levegőnek nézve elmegy a szeretett pasija mellett?

És hogyan kell azt értelmezni, hogy kitalált pasival kamutelefonozik, de a jeggyürű az ujján van! Ez micsoda?

2021. jún. 9. 21:32
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan elszánta magát, hogy ki akar zárni az életéből.
2021. jún. 9. 21:47
 2/56 anonim ***** válasza:
12%

Azt, hogy egy idióta a csaj.

Játsza a drámakirálynőt, ilyenkor kell azt meglépni, hogy nem keresni. Hidd el, pár nap és sírva fog könyörögni hogy fogadd vissza. Mondjuk én kidobnám mint a fene, de hát ez már a te döntésed.

Egy normális nő már a csészét se dobta volna el. Dühkezelési problémái vannak, később ez csak rosszabb lesz.

2021. jún. 9. 21:54
 3/56 anonim ***** válasza:
79%
Ez a C-kategória rovat újabb epizódja megint? :D
2021. jún. 9. 21:59
 4/56 A kérdező kommentje:
Mi az a C kategória? 😀
2021. jún. 9. 22:00
 5/56 A kérdező kommentje:

Jajj dehogy!

Én biztos nem állok le C vel, tartsanak nyugodtan rasszistának!

2021. jún. 9. 22:04
 6/56 anonim ***** válasza:
100%
"legutolsó alkalommal elég komoly csetepaté lett! Aminek legfőképp én vagyok az oka, elég sok stressz volt rajtam a munkahely pénz stb. miatt. Egy hülyeségen borult ki a bili, és én vittem túlzásba utólag már belátom. Nagyon nem kellett volna!" elege lett?
2021. jún. 9. 22:04
 7/56 A kérdező kommentje:

1 es válaszoló:

Ha így van, miért van rajta a gyűrűm?

2021. jún. 9. 22:10
 8/56 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért, hogy ne tűnjön fel másoknak, fenn akarja tartani a látszatot, ne gyanakodjanak az emberek. Anyám kolleganőjét 8 hónapja hagyta ott a pasija, ő meg még mindig úgy adja elő mindenkinek, hogy együtt vannak.
2021. jún. 9. 22:13
 9/56 A kérdező kommentje:
Nem tudom… ha komolyan elszánom magam hogy valakit kizárok az életemből, akkor nem viselem azt a tárgyat ami a legjobban rá emlékeztet.
2021. jún. 9. 22:17
 10/56 anonim ***** válasza:
100%
De csak úgy nem cuccol el senki, gondolj bele. Le is lécelhetett volna csak úgy, kézi táska, teló, töltő stb... Mert akkor úgy van vele, hogy kicsit kihisztizi magát és visszamegy, de ha már magával vitte a cuccait, akkor volt benne egy olyan szándék, hogy nem fog/akar vissza menni.
2021. jún. 9. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!