Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudja magát elfogadn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja magát elfogadni a párom?

Figyelt kérdés

A probléma ott kezdődött hogy a parom 40kg testsúrol 55 kg sujra nőtt.

És ez rettentően zavarja

Hetente 1 alkalommal szexelünk mondván feszéjeztetve eri magát nem tudja elengedi magát mint mikor összejöttünk.

Mindig Mindig dícsérem hogy milyen csinos meg hogy ne fogyózzon mert így tökéletes ahogy van de valahogy el elngedi a füle melett.

Szeretném meg érteni az ő helyzetétt és tisztán látni a dolhokat.Efelett szeretnék neki segíten,hogy elfogadja saját magát viszont a dícséreten kívűl nem sok ötletem van.

Fitnesz és társait nem szeretné pedig mondtam neki hogy valahova íratkozzon be de nem sikerűlt.

Szeretnék a lelki állapotával is foglalkozni amiért ez a gondolat elő jött nála hogy ő kövér.

Minden építő jellegű hozzászólást elfogadok amiben a párom leli,és testi egyensúját visszahozhassam.

2021. jún. 9. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha kövérnek érzi magát de nem tesz ellene, nos ebben az esetben nincs mit tenned.

Helyette nem fogyhatsz le.

De csak úgy mellékesen...az 55 kg normál súlynak számít.

2021. jún. 9. 14:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magassághoz volt 40 kg és miért, anorexiás? Mennyi idő alatt hízott?
2021. jún. 9. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Jelezd neki h neked problema ha nincs szex.

Ergo az egy baj hogy dagadtnak hiszi magat de lesz masik baj is..

2021. jún. 9. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:

153 cm a magassága én nem anorexiás kedves 2.válaszoló

15kg plussz az kb 2,5 év alatt jött fel.

2021. jún. 9. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es Akkor nem olyan nagy a baj, 40kg-al túl sovány volt, most a normális felső határán van a súlya.

Azért beláthatod, hogy rendesen kigömbölyödött (mielőtt megcáfolnál nő vagyok 158cm, 59kg, tehát hasonló arányokat látok én is a tükörben). Ennél többet nem tudsz csinálni, minthogy dicséred, és ha ezt szeretné, akkor a fogyásban támogatod. Egyetek sok zöldséget, üdítőket, nassolást el kell hagyni, és 2-3 hónap alatt lemegy 50kg-ra, ami neki ideális lenne.

2021. jún. 9. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok. 158 cm, 52-53 kg. Teljesen normálisnak érzem a súlyom (pedig voltam már 42 is).

Csak annyit kérdezz meg tőle, hogyha önmagát nem tudja elfogadni, hogy várhatja el azt, hogy te elfogadd?

Azt meg már meg se említem, hogy helyette nem tudsz lefogyni. Ha neki fáj a feje és te veszed be a gyógyszert neki nem lesz jobb.

Vagy esetleg kérdezd meg azt mire van szüksége, miben érezné legjobban a támogatást? Közös edzés? Közös kaja készítés?

Amúgy hány éves? Mert ha 14-17 akkor még változhat bőven a súlya...

2021. jún. 10. 07:22
 7/9 A kérdező kommentje:
36 éves
2021. jún. 10. 11:00
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
100%

"mondtam neki hogy valahova íratkozzon be de nem sikerűlt.

Szeretnék a lelki állapotával is foglalkozni amiért ez a gondolat elő jött nála hogy ő kövér."

Aha. És arra nem gondoltál, hogy amikor arra kéred, hogy iratkozzon be fitnessre, akkor azzal pontosan azt mondod neki, hogy ő kövér? 36 évesen ismerhetnéd már ennyire a női logikát.

2021. jún. 10. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindjárt a fejemet veszik,de nem baj.Mit tegyél?Először is felesleges bebeszélni,hogy fogadd el magad.A fogadd el magad egy szlogen azoknak,akik lóxart se akarnak változtatni semmin.

Passzivitás.

Másreszt pobt az a baj,hogy nem fogadja el magát,tehát felesleges hülyeség azt mantrázni,hogy fogadd el magad!Ez nem úgy megy,higy te majd megmondod,és ő ezt mint egy hirtelen felismerest,ami az égből jőtt elfogadja es mindenki happy!!

Menjen sportolni.Ha most nem is elhízott,de idővel szedegethet fel kilókat.Es amikor majd nem 1,2hanem 20 vagy több +lesz,akkor sokkal nehezebb lesz leadni.Miert ne előzné meg?Az sosem fog ártani,még akkor sem,ha egy dekát fog fogyni.Helyette akár formásodhat is,ami a tükörben látszódhat.És a látvány tetszeni fog neki.Jógázzon,vagy csináljon vmit,az is sokat segíthet az énképén.Na így működhet a fogadd el magad.

2021. jún. 11. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!