Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról a meleg emberekről, akik képtelenek elfogadni hogy létezik biszexualitás? Ehelyett, sokszor azzal érvelnek, hogy mindenki homoszexuális aki biszexnek vallja magát, csak nem tudja elfogadni önmagát…

Figyelt kérdés

2021. jan. 31. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Őket is meg kellene győzni arról, amiről a homofób heterókat: Fogadjuk el egymást úgy, ahogy van. Persze addig, amíg nem gázol bele más életébe.
2021. jan. 31. 19:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem tönkretette egy ilyen ember a kapcsolatomat egy lánnyal.... volt vele egy alkalmi kapcsolatom évekkel azelőtt, hogy megismertem volna azt a lányt, akit szerettem. azonban ez az ember nem volt képes arra, hogy elfogadja, hogy én tényleg szeretem azt a lányt és habár én elmondtam neki, az akkori barátnőmnek, hogy velem mi a helyzet, ez az ember rászállt a barátnőmre és meggyőzte őt, hogy én meleg vagyok és őt csak kihasználom. Hogy ennek mi lett a vége pontosan, azt nem részletezem, mert nem akarom, hogy le töröljenek innen, azért annyit elmondok, hogy azóta máshogy áll az orra, viszont ez nem hozta rendbe a kapcsolatomat :-(
2021. jan. 31. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlatképp ez olyan, mintha valaki azt állítaná, hogy szereti az epret és a bort is, de én hazugnak állítanám, mert én csak az epret szeretem és akkor persze mindenki más is csak azt szeretheti. Nem létezhet olyan, aki mindkettőt. Inkább örüljenek neki, hogy manapság egyre inkább elfogadják őket, erre még itt meg is akarják szabni, hogy létezhetnek-e biszexuálisok😅
2021. jan. 31. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez azért nem kerek ez az egész, mert a lány azért csak jobban hihetett volna neked, amikor megvádolt téged az a másik srác azzal, hogy meleg vagy.
2021. jan. 31. 20:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Hidd el, legyen csak kerek! Nem tudom miért kell most részletekbe belemennem, de annyit elmondok azért, hogy természetesen az elején nekem hitt, utána pedig Facebookon elkezte bombázni hogy én neki Coming outoltam meg a többi hülyeség, ami egyébként nem igaz, nagyon intim beszélgetésből másolt be dolgokat a baratnőmnek, aki teljesen heteroszexuális volt, ezért elhiszem higy neki ez nagyon sokkoló volt.... Valószínűleg belémszeretett, egyébként én viszont nem szerettem őt. A sok agybeteg meleg film válthatta ezt ki, mert valamelyik állandóan példálózott. Azóta természetesen van párom, de én már nagyon óvatos vagyok a sima homoszexuálisokkal...
2021. jan. 31. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos... ez a kérdés teljesen független attól hogy meleg- v. biszex vagy akármi. Belefutottál egy bunkó, önző büdös nagy parasztba aki képtelen elfogadni a nemet és azért is belerondít a kapcsolatodba.

Alapvetően toleráns ember vagyok, békés természetű, de ha valaki rámszállna akkor nem üzengetnék össze-vissza, hanem négyszemközt személyesen, fül- és szemtanúk, térfigyelő kamerák nélkül jó alaposan "megbeszélném" vele a dolgot.

2021. jan. 31. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztően unom már ezeket az embereket, én viszonylag sokat alkalmiztam már és hát nem egyszer sikerült ilyen beszélgetésbe keverednem. Eleinte csak elvicceltem meg próbáltam témát váltani, de volt olyan beszélgetőpartner akit elküldtem a fenébe, mert nagyon felidegesített az ignoranciája.

Nekem ebben az fáj igazán, hogy egy meleg ember, aki végigszenvedi ugyanazt amit egy átlag meleg, felismerés, rejtőzködés, önmarcangolás, stb. az valahogy képes ebből az egészből úgy kijönni, hogy kevésbé lesz toleráns. Nekem ezek az emberek a teljes tudatlanságot, nullempátiát és a saját maguk által evárt tolerancia szembeköpését képviselik.

Komolyan ez kb az a kategória amikor a politikai nézetei ellentmondanak a szexualitásának. Szájer esetét nem kell bemutatnom remélem, illetve azt hogy micsoda képmutatás volt ez az egész a részéről.

Bocsánat a rantért, de én épp ésszel nem tudom felfogni hogy mi zajlik le egy ilyen ember fejében és ez rettenetesen zavar, mert nagyon toxikus ez a fajta gondolkodásmód.

2021. febr. 1. 03:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán gerinctelenek. Elfelejtik, hogy nekik mennyit kellett küzdeni, hogy a családjuk, barátaik elfogadják a másságukat. Hiányzik belőlük az empátia a tolerancia, és minden egyéb, emberré tenné őket erkölcsileg is. Az ilyeneket igyekszem elkerüli, vagy ha összejövök velük egy beszélgetés erejéig, hamar lepattintom őket. Rosszabbnak tartom őket, mint a homofóbokat.
2021. febr. 1. 08:19
 9/9 sandrisbp ***** válasza:
100%
Szerintem az a hozzáállás, miszerint "a biszex pasi az igazából olyan meleg, aki egyelőre még nem volt képes elfogadni önmagát, és ezért egyelőre még nőkkel is kavar" majdnem ugyanannyira elterjedt vélekedés a melegek között, mint a heterók között az, hogy "nincs olyan, hogy kíváncsi heteró, mert aki egy másik pasival akár csak egyszer is bármit kipróbál a közös recskától vagy az egymásnak kézzel kivernitől kezdve, vagy ilyesmiről fantáziál, az valójában nem hetero, hanem legalábbis biszex". Nem világos nekem, miért jó az emberi szexuálitásról bináris kategóriákban gondolkodni....
2021. febr. 1. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!