Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúként imádok átlátszó fehér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként imádok átlátszó fehér női shortot,és leggingset viselni alatta spagetti pántos csipkés tangával.mit gondolnál,ha meglátnál?csajok titokban sokszor fotóznak☺️

Figyelt kérdés

febr. 9. 13:25
A kérdező szavazást indított:
Izgat
Beszólok
16 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Értem én, hogy homo vagy, de miért kell ezzel dicsekedni?
febr. 9. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Azt gondolnám a te esetedben, hogy ha másra nem is vagy jó, elrettentő példának mindenképpen.
febr. 9. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem izgi. ffi
febr. 9. 14:29
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Ez csak max pasiknak lehet izgi. Nőként csak azért fotózzuk le, hogy utána mutogassuk másoknak, hogy nézd mennyire gáz.
febr. 9. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Rettentően gáz. Minden értelmes nő és férfi menekül az ilyentől.
febr. 9. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

te vagy az a szélsőséges eset akit szándékosan megkeres a média prideon hogy lejárassa a melegeket.. közben 99%a normálisan meg tud jelenni igényesen, pont téged mint 1% keresnek...

ja melegként írom ezt, kösz a negatív hírnevet

febr. 9. 21:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocs ,nem a tüll szoknyás homi vagyok!bi,de tanga fétises vagyok,abszolút nem viselkedek úgy mint egy meleg.bár volt fiús kapcsolatom is.
febr. 9. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

"ja melegként írom ezt, kösz a negatív hírnevet"

Ha heteróként öltözne így, az miért lenne jobb? Nem értem a válaszadók többsége miért a kérdező szexualitásán ugrál, a kérdéshez semmi köze nincs és az öltözködésben is irreleváns. Én heteró vagyok, de még soha egyetlen heteró öltözködését sem vettem magamra, pedig láttam fura szetteket én is. Szakadjunk le erről a meleg dologról és koncentráljunk a kérdésre.

Ami engem illet, ahogy írtam is, láttam már sok fura öltözetet az utcán. Nem botránkoztatna meg, általában nincs időm ilyeneken merengni, hogy úristen ez vagy az hogyan öltözködik vagy hogyan néz ki. Biztosan vonzaná a tekintetem a különlegessége, de egy érdeklődő pillantásnál többet nem hiszem hogy szánnék rá.

Szerintem mindenki úgy öltözködik ahogyan szeretne, én nem bánom ha valaki kitűnik a tömegből. Nekem nem lesz rosszabb attól ha valaki furán öltözik, neki meg lehet hogy ettől vidámabb lesz a napja. Csajoktól egyébként sokkal furább dolgokat látni.

febr. 10. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
A kérdező azért gáz, mert azért öltözik így, mert azt élvezi, hogy megnézik benne. Ettől visszataszító.
febr. 11. 06:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Várjatok megpróbálom beazonosíthatóan leírni.

Én: bélelt és vastag hétköznapi cuccokban. Olyan se utcai, se munkás cucc. Szerintem csak az vett észre aki mellett elnentem. Ja! -8°.

Egy 50-es nő: szerintem a házamon nincs annyi vakolat és festék, mint rajta volt. Szörmés dzseki széthúzva, nyitva, alatta olyan harisnya szerű átlátszó fekete felső, alatta élénk piros csecskarám, amolyan c-s ciciken a-s kosár. A hasa az kivolt, mint a házvége. Alul fodros aljú miniszoknya és látszott, hogy fehér tanga van rajta, fekete necc harisnya csipke szerű comfixel és olyan mintázattal, mint az a "csibefonat" amit álltalában 1,0-1,2-es horganyzott huzalból készítenek. Ezt lezárta egy pink magasszárú és fehér magas talpú (kb. olyan 5-8cm) csillogó köves bakkancsal. Hozzátenném, hogy mindez nagyon kiemelte, hogy az élet már nagyon megviselte.

Szerintem ehez képest te még qrva kezdő vagy.

febr. 12. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!