Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról,ha már 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról,ha már 5 éve van párotok,de az ő feléről 1 régi női ismerős mindig képbe kerül?

Figyelt kérdés

Nagyon kíváncsi lennék,nektek mi a véleményetek erről!

5 éve párkapcsolatban élünk.Viszont félévente-évente a semmiből előkerül a párom régi női ismerőse(talán jártak vmennyit,nem tudom).De a párom mindig aztmondja utálja,máskor is zaklatta,meg rá volt csimpaszkodva.Kitörli az ismerősei közül,majd egyszercsak megint megjelenik és már derült ki,hogy viberen beszélgettek,messengeren,volt már hogy találkozni akartak egymással.Egyszer majdnem szét is mentünk ez miatt.

Erre most megint ismerősök lettek.A párom szerint,a csaj jelölte be,és nem is beszéltek.Majd azért kiderült,hogy csak írogattak megint egymásnak.Felment bennem a pumpa,erre megint kitörölte.Mert ő annyira utálja ezt a kis k×rvát!De akkor minek jelöli vissza és mindek beszél vele.Ez már vagy 6-7x előfordult.Én azt gondolom,hogy egyszer csak találkozni is fognak.Nem hiszem,hogy igazat mondd.Vicc az egész!

2021. jún. 6. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Van nekem is egy ilyen női ismerősöm. Nem akarok tőle semmit, nem szimpatikus nekem, de mivel közös a hobbink, előbb-utóbb mindig összefutunk. Ezért nem akarok vele teljesen elutasító lenni (letörölni, nem válaszolni neki). Nem akarom, hogy a vele való találkozástól való félelem beárnyékolja a szórakozásom.

Nem gondolom, hogy a barátod kavarna vele. Szerintem kérjed meg, hogy mesélje el miért nem tudja teljesen kizárni, illetve, hogy megnyugtatásként olvashassad el a közös üzeneteket.

2021. jún. 6. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is vannak ilyen felbukkano barataim.

De nekem csak azert mert a kapcsolatomban nekem kevés a masik fél. Tekintve hogy pl Jelenleg sincs velem..igy johogy bandázok akkor massal akitol amugx nem akarok semmit de ravisz a kenyszer.

A párom nekem nem barátom is egyben hanem csak a párom.

2021. jún. 6. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

*ja es most ott tartunk mi hogy nekem szabalyosan meg van tiltva hogy veluk talalkozzam!

Igy most kezdek kb uj életet kvázi. Azaz egyedul sracbaratok nelkul megtalalni vmit magamnak.

En nő vagyok, altalaban sracbarataim vannak, csajokkal csak rivalizacio meg olyasmik mennek hogy beprobalkoznak a baratomnal stb azaz lanybaratom nincs is..

De igy már srác sem lesz hogy tiltva vannak...

Hát kivamcsi vagxok mit hoz az élet

2021. jún. 6. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús, hogy mindig visszatér és milyen stílusban nyilatkozik róla. Szerintem titkon bele van zúgva.
2021. jún. 6. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy tiltsa le.
2021. jún. 6. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
En mar a masodik vagy harmadik alkalom utan otthagytam volna. Es nem erdekel mit ir a tobbi kommentelo. Nonszensz. Hobbi miatt? Mert nem akarod megbantani? Ha egyszer utalsz, vagy nem kedvelsz valakit, vagy a parodat vantod vele, akkor nem csinalsz ilyet, foleg nem titokban, foleg nem 6-7 alkalommal. Legyel eros, es hagyd el. Nem tisztel, nem szeret teged.
2021. jún. 6. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!