Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szoktatok reagálni ha a párotok mindenféle nőt visszajelöl facebookon?
A helyedben ugyan azt reagálnám, amit arra reagálnék, hogy a csaj kapcsolatban utódokat interjúztat. Vagy beszál abba a bizonyos csónakba és azzal lehet valamerre haladni vagy vesztegel a part mentén fél lábbal a csónakban fél lábbal a parton és nem halad semerre, de az is megeshet, hogy egy profi franciaspárgát követően csobban egyet. Summa summárum, nem tolerálnám.
33/f
Én pont ugyanígy voltam exemmel, ő jelölt vissza mindenkinek IS, kérdeztem, h ki ez a sok új pali nonstop? Aztán elkezdte magyarázni, hogy kit honnan ismer, és igazából olyan választ adott amiből láttam, hogy nincs okom aggódni. Bár engem is marhára zavart, hogy ott lett egy idő után 800-1000 ismerőse, és tele van szarva a facebookja mindennel és azokat nézegeti, ami persze rengeteg időt elvett...amit egymásra is fordíthattunk volna....emiatt is (időhiány), meg jó pár dolog miatt mentünk szét 4év után.
Én elfogadtam, az a lényeg egyébként. Ha már nem csak jelöget, hanem irogat is, akkor érdemesebb lehet hangsúlyt fektetni a dologra.
Megmondanám neki, amit érzek:hogy megaláz ezzel.
Ha nem érdekli, akkor kell elgondolkodni, hogy hol van a tisztelet a kapcsolatból.
Nem tolerálnám, ez halál gáz szerintem.
Mostanában elszaporodtak az ilyen jelölgetős női profilok.
Hát figyelj ki ilyen, ki olyan...
Magam részéről az ilyen jelöléseket azonnal törlöm(pedig barátnőm sincs). Sőtt az olyat is aki valóban ismerős hús vér ember de mondjuk munkahelyen egy köszönést nem tud kinyögni mikor elmegy mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!