Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy bejelöltem facebookon a leendő sógoromat?
Lassan 2 hónapja együtt vagyunk barátnőmmel. Tegnap voltunk bátyjáéknál, és nagyon jól összebratyiztunk.
Ma bejelöltem a bátyát facebookon, és ezen teljesen kiakadt.
Nem értem miért problémázik ezen.
Azt mondta, hogy ezt meg kellett volna kérdeznem tőle vagy a bátyjától.
(A bátyja egyébként egyből visszajelölt.)
Van ötletetek, hogy mi lehet a problémája a barátnőmnek?
"5# francnak mutatta be... Innentől kezdve hülyeség az egész "
Nem érted? Attól hogy valakit bemutatnak, nem biztos, hogy a másik is szeretné hogy én bejelöljem. Nem hülyeség.:) Sokan egyébként csak udvariasságból kedvesek amúgy is pl. családtag barátjaval, nem kell mögé gondolni barmit a kezdeti időszakban. Ugye 2 hónapos kapcsolatról beszélünk.
A barátnőm is bejelölte a magyar konzult a fb-on, mert abban az időben sokat volt együtt dolguk, mivel külföldön élünk mindannyian. A konzul nem viszonozta a jelölést, aki egyébként emberileg egy nagyon barátságos közvetlen támogató egyén, de nála is van egy határ, valszeg nem szerette volna ha több lenne köztük mint munkakapcsolat. Neki is el kellett magyarázni, hogy miért nem volt jó ötlet bejelölni. Ha persze magától ajánlja valaki fel az nyílván más, szimpátia lehet munkakapcsolatból is születtek baratsagok nem mondom, de a lényeg, ismétlem, hogy a másik határait ő jelöli ki nem te. A postást sem fogom bejelölni, mert ismerem...
Egy hisztis pi....csa a barátnőd.
Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!