Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap meg "minden jo volt"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap meg "minden jo volt" mara teljesen tonkrement?

Figyelt kérdés

Nem birom a retket, az igenytelenseget, van egy fel eves kozos gyerek is.

Az en reszemrol tortent megcsalas, o ezt "megbocsatotta" visszamentem hozza. 1-2havonta az elejen meg feltortek benne a megcsalas miatti felhaborodasok, mikor kiderult, hogy terhes vagyok, ez alabbhagyott, majd mikor volt 2-3honapos a gyerek, ujbol kitort belole ez, meg hogy nem az o gyereke (konkretan mintha kikopte volna az apja a gyereket, annyira hasonlitanak). Akkor egy egesz napos vita, rokon es ismeros altal sikerult "megbeszelni" hogy mi legyen, mert se a gyereknek se nekunk ez nem allapot. Ugy dontottunk, hogy folytatjuk.

Tegnap este meg minden nagyon jo volt, reggelre valami tortent.

En nem birom az igenytelenseget, a koszt (ezt o jol tudja). A gyerek szo szerint mero szr volt es letette ugy a paplanra. Halkan megjegyeztem, hogy gyulolom, mikor igy viselkedik. O a fejemhez vagta, hogy akkor takarodjak el. Toltottem volna a cigit, erre elvette elolem a toltot, beult a budira, enmeg majdnem osszecsinaltam magam azalatt, pedig tudta, hogy nekem is kell. Mostmeg ram se nez, ha szolok is hozza teljesen lekezel.

A multkori veszekedes vegen (mikor azt allitotta az elejen, hogy a gyerek nem az ove) mondta a haverjanak, hogyha BARKI megprobalna elvenni tole a gyereket, annak kipusztitja az egesz csaladjat.

Olvastam a kapcsolati bantalmazasrol, de nem akarok az lenni aki bebeszeli maganak, mert lehet csak azert viselkesik igy, mert iranyito szemelyiseg, ahogy en is. Nekem eddig majdnem mindegyik az ugymond alarendeltem volt, eleg dominans a szemelyisegem.

Vagy ez igy most mi volt?

2021. jún. 6. 09:12
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Helyszín: Borsod-külső?
2021. jún. 6. 09:16
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Tegnap se volt minden jó. Nem kellett volna szülnöd ha már előtte se volt jó a kapcsolat.
2021. jún. 6. 09:18
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj, de ahogy fogalmazol... mintha két gyerek összehozott volna egy harmadikat...
2021. jún. 6. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Mindketten idióták vagytok. Csak a gyereket sajnálom.
2021. jún. 6. 09:33
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Megérdemlitek egymást! Minek kellett egy ilyen kapcsolatba gyerek? Gondolom becsúszott..
2021. jún. 6. 09:40
 6/10 Noren1989 ***** válasza:
79%

Veri intereszting.

Szóval összevissza dugtok, összejött a gyerek, bizalom nuku és baszeg nem is Borsod ez, hanem Szabolcs-Szatmár :DDD

2021. jún. 6. 10:01
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Most komolyan. Nekem elmondhatod. Ki a gyerek apja?
2021. jún. 6. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem birod az igenytelenseget, de magad is igenytelen vagy, hogy osszeallsz vele es meg szulsz is neki. Megerdemled.
2021. jún. 6. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fél éves gyerek mellett töltött cigit szívni? És te tartod magad igényesnek?
2021. jún. 6. 15:48
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem gyűlöl és nem vagytok biztonságban. Ha van rokonod lépj le. Távolságtartást kérj.
2021. jún. 7. 15:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!