Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők kezdeményezhetnének a társadalmunkban, tartósabbak lehetnének a házasságok?
Szerintem ideje lenne lapozni egyet, asszonyom. A 21. században már simán kezdeményeznek a nők pl.: Én. Szóval nem változik semmi.
Szívesen.
Ez az egyik incel kamu profilja, biztos vagyok benne. Azé, aki mindig 200 sort ír le, és kb senki nem érti, mit akar mondani.
Már múltkor is ezen agyaltam, de most már biztos vagyok benne. Hisz ő maga mondta, hogy van másik profilja, ahol a nő szempontjából tesz fel kérdést. És az alapkérdés, a hét eleje felé is fel volt már téve, csak máshogy megfogalmazva. Szóval ne etessétek a trollt. 😊
Dehát kezdeményezhetnek a nők is. Kérdés csak az, hogy nők kinél kezdeményeznek? Mert nem biztos, hogy a csendes, visszahúzódó anyuci pici fiát fogjuk felszedni, akit észre se vettünk, hogy ott ül a sarokban. Szóval már csak emiatt is hülyeség a felvetésed. Ha többen kezdeményeznének nők, akkor is kb ugyanazok a férfiak lennének kapcsolatban, mint most.
Amúgy a férjem én "szedtem fel", és egyelőre elég tartósnak bizonyul a kapcsolatunk, de nem hiszem, hogy amiatt, mert én tettem meg a kezdő lépéseket.
Amiket felsoroltál negatív férfitulajdonságokat, pont az olyan típusú férfiaknál kezdeményeznek a nők és az olyanokért hajlamosak egymást is megtépni.
A házasságra és komoly kapcsolatra alkalmas béta típusnál pedig maximum az aranyásók kezdeményeznek ha kellő egzisztenciát épített fel az illető.
Mindig oda lyukadunk ki, hogy a férfiasnak mondott tulajdonságokat keresik a nők, az meg nem igazán kedvez a komoly kapcsolatnak. Illetve a gyerekvállalás vágyáért megalkusznak, de ott meg az egzisztenciát és/vagy a szolgálatkészséget teszik meg legfontosabb szempontoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!