Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ki mit csinálna a helyembe?
Sziasztok, barátnőmmel már több mint 3 éve vagyunk együtt, szeretem de úgy érzem annyira megszokássá vált ez az egész köztünk hogy sokszor már semmi kedvem sincs hozzá, meg nem akarom magamnak be vallani de szerintem meguntam vagy nem is tudom én. Nem tehetek róla az érzelmeimet nem tudom irányítani.
Más lányokkal is tudnék már randizni, szexelni, de megcsalni semmiféle képp nem akarom.
Egyszer nagyon össze vesztünk akkor szakítottam vele, de folyamatosan sírt meg olyanokat mondott hogy megfogja magát ölni, normális ez??! Ja és az apjáék is hívogattak hogy a lányuk miattam sír (nem tudom mi közük kettőnk kapcsolatába-mi bele szólni valójuk van, utána meg is fenyegettek :D :D) komolyan mit szólnak bele felnőtt emberek kapcsolatába meg mi jogon fenyegetnek? Megérteném akkor ha kezet emeltem volna rá (soha nem bántanék egyetlen lányt sem), de azért ezt kell csinálni mert már nem akarok vele lenni??
Ki mit csinálna a helyembe?
23/F

Szakíts vele aztán tiltsd le mindenhonnan őt is és a rokonait is, ha együtt laktok esetleg gyorsan költözz el.
Ez a csajszi ahogy írod elmebetegnek tűnik jobb kerülni az ilyet, és szakítás után vigyázz nehogy valamit rád kenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!