Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Ti mit csinálná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Segítsetek!! 25 hónapja van párkapcsolatom, az elején minden olyan jó volt... Veszekedni sosem veszekszünk! Mindig is számítógépfüggő volt, de az utóbbi időben meg pláne! Ha én megyek hozzá,akkor is leül gépezni! És este olyan 11óra fele megunja,és akkor fekszik le aludni! De én már ott vok pl: 4től! Sosem járunk sehova. 2év alatt 1x voltunk állatkertben, 2x étteremben, 1x moziban és 3x fagyizni! Ennyi!! Pár hónapja viszont elkezdtem beszélgetni egy sráccal,aki szeretne velem lenni, csak hát ugye nekem ott a kapcsolatom! (ha még ez nem elég, ráadásként, az anyukája a főnököm) Nem tudom mit tegyek! Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit csinálnátok?
2012. máj. 16. 19:22
 1/7 anonim válasza:
először is beszéljetek, mondd el neki, amit érzel, hogy nem jó neked, hogy ennyit számítógépezik....
2012. máj. 16. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
én TUTI, hogy menekülnék a kompjúterfüggőtől! nekem nem élet, amit leírtál és pláne nem párkapcsolat
2012. máj. 16. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz neki érdekesebbet felmutatni, mint a szám.gép ne is csodálkozz.
2012. máj. 16. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:
NEM LEHET A GÉPTŐL FELÁLLÍTANI!!!!!! Ha nem éltél még át ilyet,akkor nem kéne magyarázni! Értelmes tanácsokra vágyok! Köszönöm az első,2. válaszolónak!
2012. máj. 16. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel ezt így mind leírtad ide, így gondolom a szakítás gondolata is megfogalmazódott a fejedben. Elsőnek azt tanácsolnám, hogy beszélj a barátoddal, bár szerintem semmi értelme nem lesz. Aki vérbeli kocka az kocka marad egész életére. Nagyon elhidegültetek egymástól, vagy éppen az a baj, hogy túl sokat voltatok együtt és neki sok volt, így kompenzál. Bármi is a hiba, beszélj vele először és csak aztán lépj tovább esetleg a másik sráchoz. Most attól hogy a főnököd, abban nincs semmi. Max kapsz egy kis béremelést :D
2012. máj. 16. 19:49
 6/7 A kérdező kommentje:
A barátom anyukája a főnököm! :D Köszönöm a válaszodat!
2012. máj. 16. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Az anyósnak is meg kell érteni, hogy a fia hülyén viselkedik. Ha normális leszel vele, el kell hogy vonatkoztassa a munkát a magánélettől. Ne hurcold az új pasid a munkahelyedre, viselkedj természetesen, ha nem egy "kisfiú örök anyukája" típus, és esetleg még jóban is vagytok, nem lesz semmi baj. Meg kell értenie, hogy ez így nem működik, hogy nem normális, amit a gyereke csinál, és ezért nem hibáztathat téged. Különben is a ti magánéletetek, senkinek semmi köze hozzá. Ha értelmes nő, akkor el tud vonatkoztatni ettől, és nem lesz ebből bajod a munkádban.
2012. máj. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!