Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
ne foglalkozz vele
aki hülye (és bunkó) haljon meg
én feltorném a facebook ját és megaláznám
mert mekkora pofátlanság az hogy egy suliba jártok egy facen-n szkít veled?
Csajozz be gyorsan,és ne siránkozz!
Lehet h a végén még ő fog könyörögni!:-)
Nem tudsz ellene semmit tenni. Ha nem akarja, úgysem fogja elmondani, hogy miért. Ne keresd, ne állj szóba vele te sem. És keresd azért egy kicsit magadban is a hibát. Biztos nem csináltál semmit rosszul?
Ezzel nem azt mondom, hogy te vagy a hibás, hanem hogy esetleg te is lehetnél. Persze az meg az ő hibája, hogy még csak meg sem akarja beszélni veled...
De mindent összevetve szerintem hagyd a francba. Egy ilyen után nem hiszem hogy újra a régi lehetne a kapcsolatotok... Talán jobban jársz, ha keresel valaki mást.
Zilkutyu!
Te aztán tutira vágod a frankót!:)
És állatira igazad is van:)))))
Az igazságérzetedtől függ a javaslatom. Amennyiben kevésbé hangsúlyos, úgy egyszerűen továbblépsz, és úgy teszel, mintha kicsit sem érdekelne (ezzel jársz a legjobban, mert az ilyen hülye p1csától jobb még korán megszabadulni).
Ha az igazságérzeted komoly motiváció, akkor sarokba szorítod és számon kéred rajta, csak hogy tudja, a tetteiért vállalnia kell a felelősséget, nem lehet ennyire gyáva szar (megsúgom, nekem ez a mentalitásom, és nem változtat semmin sem, csak te leszel a paraszt, na mindegy). Utána pedig életbe lép az első pont, azaz hálát adsz az égnek, hogy megszabadultál tőle, szarsz a fejére és éled az életed boldogan.
Végső soron egy a közös mindkettőben: az ilyen nyomorékot röhögve kell otthagyni. Felb*sz, amikor a kis fiatal bakfisok azt hiszik, a párkapcsolat csak csókok, kézfogás és szerelmes lebegés, hanem nagy FELELŐSSÉG is, mert egy másik ember lelkiállapota függ minden tettedtől.
Ja, és nagyon jól mondta az egyik előző hozzászóló: ha gyorsan becsajozol, kicsit se lepődj meg, ha az exbarátnőd egyszer csak megkeres, hogy szeretné veled újra kezdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!