Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Baratommal minden tokeletes volt, mikor egyszer csak egyik naprol a masikra nem lehetett vele lebeszelni egy talakozot..en mar 4x rakerdeztem mindig volt valami indok (most adtak el a hazukat es azt kell intezni) es en ezt teljsen megertem meg azt h nincs sok ideje..de az h a beszelgeteseink is a felere csokkentek szamomra erthetetlen..de ez meg nem minden, lassan 3 hete nem volt szabad fel oraja h velem legyen, ami engem nagyon megremiszt marmint nyilvan a legrosszabra gondolok..ezt mar felhoztam neki es azt mondta h o probal mindig irni nekem meg h ez valtozni fog, amint tudunk talalkozni fogunk..de konyorgom 1 varosban lakunk nekem santit a tortenet..

Legszivesebben hagynam a fenebe mert velem ne jatszadozzon senki, de kozben meg olyan jo vele lenni.. meg soha senki nem torodott velem elotte annyit mint o szoval most tanacstalan vagyok..

Meddig kene turelmesen varnom es elneznem ezt neki h munka/csalad mellett + jelenlegi helyzet miatt ennyire nincs ideje ram?

2021. jún. 5. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy percet se tovább. Nincs veled gond, akkor lesz, ha hagyod magad etetni és futsz utána.
2021. jún. 5. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy szerelmes fiu nem ilyen. :(

23/f

Ha velem ilyet művelne egy lány elengedném, akármennyire is szeretem. Elkell dogadni ha a másik nem akar semmit. Mástol is megfogod kapni a torodest idővel :3

2021. jún. 5. 23:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami nagyon nincs rendben.
2021. jún. 6. 04:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj. Tapasztaltam ilyet és szakítás lett a vége. Kiderült, hogy csak arra játszott, hogy én szakítsak vele és ne neki kelljen velem. Bár köztünk volt kemény 25 km.... Utólag belegondplva, szánalmas volt, ahogy vártam hétvégente, aztán mindig közbejött neki valami és volt, hogy 3 hónapig nem ért rám 1 percre sem személyesen....
2021. jún. 6. 07:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs nagyon mire várnod.

Annyi gerinc nem gyűlik össze benne, hogY eléd álljon és kimondja, hogy vége. Elege lett, de szerintem talált mást.

Sorry.

2021. jún. 6. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!