Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Baratommal minden tokeletes volt, mikor egyszer csak egyik naprol a masikra nem lehetett vele lebeszelni egy talakozot..en mar 4x rakerdeztem mindig volt valami indok (most adtak el a hazukat es azt kell intezni) es en ezt teljsen megertem meg azt h nincs sok ideje..de az h a beszelgeteseink is a felere csokkentek szamomra erthetetlen..de ez meg nem minden, lassan 3 hete nem volt szabad fel oraja h velem legyen, ami engem nagyon megremiszt marmint nyilvan a legrosszabra gondolok..ezt mar felhoztam neki es azt mondta h o probal mindig irni nekem meg h ez valtozni fog, amint tudunk talalkozni fogunk..de konyorgom 1 varosban lakunk nekem santit a tortenet..
Legszivesebben hagynam a fenebe mert velem ne jatszadozzon senki, de kozben meg olyan jo vele lenni.. meg soha senki nem torodott velem elotte annyit mint o szoval most tanacstalan vagyok..
Meddig kene turelmesen varnom es elneznem ezt neki h munka/csalad mellett + jelenlegi helyzet miatt ennyire nincs ideje ram?

Egy szerelmes fiu nem ilyen. :(
23/f
Ha velem ilyet művelne egy lány elengedném, akármennyire is szeretem. Elkell dogadni ha a másik nem akar semmit. Mástol is megfogod kapni a torodest idővel :3

Nincs nagyon mire várnod.
Annyi gerinc nem gyűlik össze benne, hogY eléd álljon és kimondja, hogy vége. Elege lett, de szerintem talált mást.
Sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!