Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogyan fair ?
Ha a barátom látom, hogy messengerezik más nőkkel, mondjuk “ ártatlan” smileyk , nem sikerült más dologgal elkapjam, ezek régi ismerősök, stb régebbiek mint én stb .
A lényeg amit mondott, hogy nem bízik a kapcsolatunkban, emiatt beszél néha mással, mert én nem akartam bevállalni nyilvánosan a kapcsolatunkat egy hónap után, ami neki rosszulesett.
Az az érzése, hogy el fogom hagyni stb és emiatt még neha flörtöl más nőkkel.
Vélemények?
Igaza van?
Tényleg nem a férjem, a kapcsolatunkhoz főleg ő ragaszkodott , de attól még együtt töltjük minden időnket, tehát a valóságban együtt vagyunk.
Szóval ő ragaszkodott a kapcsolathoz, te nem akartad vállalni, aztán meg amikor megmondja, h tart néhány vésztartalékot, akkor nem érted a dolgot.
Szép pár vagytok. :D
Komolyra fordítva, ez csak trollkodás, ugye?
Tehat ő a hibás, mert flörtöl, vagy az én hozzáállásom okolható a viselkedéséért?
Mondjuk nekem idő kell, hogy megismerjek valakit, nem szeretem pár hét alatt szétkürtölni a facebookon, hogy egyutt vagyunk
Szerintem hagyjátok egymást.
Te nem vállaltad fel, o flörtöl. Ha nem veszitek egymást komolyan, akkor minek vesztegetitek egymásra az időt?
Ja mert úgy is illik, 2-3 hét egyutt járás utan, mar posztolni kell a Facebookra !
Igy a normalis, ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!