Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy elmúlik a szerelem? Hosszú lesz.
Nekem ez annyira rossz. Az előző kapcsolatom nagyon rossz volt. 6hónapig/1évig tartott a nagy szerelem. Utána elkezdett romlani minden..4evig probaltam menteni de nem sikerult.minden evben csak rosszabb lett.Az a kapcsolat nagyon megviselt. A mostani párommal is nagyon jol indult az egész. 1éve. Nagyon szeretett folyamatosan éreztte nagyon boldog voltam,mert nagyon hiányzott hogy valaki szeressen. De most.. Úgy érzem kezd megváltozni minden. Kezd elhidegulni. Már nincs"odáig" értem és türelme sincs sokszor lehurrog mindenért akármit mondok egyszóval leszaró. Egyértelmű,hogy magamba keresem a hibát. Hűséges vagyok mindennap ki mutatom a szeretetem de tényleg egyszerűen nem tudom mit rontok el. Félek elkezdődött valami ami tudjuk mihez fog vezetni. 😫 igaz sokat depizek ez miatt és ezt érzi de nem tehetek róla, félek mi lesz főleg így,hogy terhes vagyok😪
Vagy ez normális dolog? Más kapcsolatban is elmúlik előbb utóbb a "nagy szerelem"?

1# Ez most nagyon kellett ide....
Kérdező (ez most közhelyes lesz, de igaz) minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, ilyenkor jön az a rész, hogy leülni vele és átbeszélni vele ezeket.
Gyereket vársz? Húha... Annál inkább.. hogy reagált a srác?

A szerelem elmúlik, igen, ez normális. De a helyét tiszteletnek, szeretetnek, közös céloknak kéne átvegye, nem pedig lehúrrogás, türelmetlenség. Próbálj több közös programot szervezni. Ne álljatok be egy megszokott menetrendbe.
Az is lehet, hogy a gyerek miatt változott meg. Fél tőle, hogy a megszokott életmódja véget ér, nem tudja készen áll-e erre. Érdemes beszélni erről is vele.

1 éve vagy vele és tervezett gyerek? Kicsit elsiettétek, nem? Főleg, hogy általánosításokat veszel igazságnak egy kapcsolatról és azt sem tudod, hogy működnek. Ennek a tetejébe a párodnak kezd elege lenni. Vagy ezért, vagy másért.
Hány évesek vagytok?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!