Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha elmúlik a szerelem és észeveszed a párod hibáit?
Ó, nagyon is. Mi is 3,5 éve vagyunk együtt és ugyanígy érzek. Szívesen beszélgetnék veled.
N
Szerintem az normális, ha idővel kicsit enyhül a nagy lángolás, az "újdonság varázsa", ha már nem csak mint tökéletes entitást, hanem hibákkal rendelkező emberi lényt ismered a párod. A veszekedés sem egy olyan rettenetes dolog, szerintem az is kell néha. Amennyiben mindezt te is, a párod is tudjátok kezelni és a kapcsolatotok érdemben nem romlik, legfeljebb változik, úgy ez egy normális, egészséges folyamat szerintem.
Az, hogy a szex ritkult, simán lehet, hogy csak a kapcsolat kora miatt van. Mármint, nem vagytok együtt ugyan régóta, de nagyjából annyi ideje, hogy elmúljon a kezdeti fellángolás és az együttélés során kialakuló napi ritmus beállítsa a szex mennyiségét is. Nyilván ha az ember heti 2-3 alkalommal látja a párját, akkor úgy éli meg, hogy "hát mindig szexelünk, amikor csak együtt vagyunk", és feltételezi, hogy együtt élve is ez lesz a helyzet, de azért fel kell tudni ismerni, hogy egy nehéz, fárasztó nap után nem mindig ahhoz van kedve az embernek, van, amikor a sima összebújás a tévé előtt többet ér, mint a szex.
A probléma szerintem ott kezdődik, amikor már tényleg minőségi romlást érzékelsz a kapcsolatodban, amikor már megbeszélni sem tudod a problémákat, ha hiába jelzel valamilyen rossz érzést, arra nem jön érdemben válasz.
Hát mi 7 éve vagyunk együtt a szex az nem ritkilt egy kicsit sem. Hullámvölgyek persze vannak, de a szex mindig is tip-top volt.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!