Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éves lány gyerek az apjával akar aludni az normális? Aludjon köztünk ? Én az apa új párja vagyok...
Azért lassan 7 éves első osztályt végzi már nem csecsemő.....
Vagy ez így szokás? Nem vagyok anyuka , komolyan kérdezem
Szerintem teljesen oké. Kifogja nőni.
Képzeld magad szegény kislány helyébe...
Anyuka apuka elvált, idegen helyen kell aludnia és az apukáját is ritkán látja. Minden bizonnyal én se szeretnék egyedül aludni ilyen helyzetben ennyi idősen pedig fiú vagyok.
Nyilván van lehetőséged nemet mondani erre a kapcsolatra. De ha hosszú... Tehát úgy tervezed, hogy együtt öregszetek meg stb. Akkor a kislánynak rendes pótanyukájának kéne lenned... Vagy hát na érted, úgy lenne szép.
15 Normálisan viselkedem vele de azért ne én ugraljak már semmi oka rá a gyereknek.
Ez a mondatod nagyon nem tetszik. Mennyit foglalkozol a kislánnyal? Lehet érzi az ellenségeskedést benned, ezért úgy érzi el akarod venni tőle az apját, meg ugye te vele alhaszt, ő meg nem stb. Egy 6-7 éves gyerek még kicsi, és lehet érzékeny típus is. Eddig mikor ott volt az apja csak az övé volt, most meg ott vagy te is, aki nem biztos, hogy úgy áll hozzá, ahogy ő azt szeretné.
Napközben kicsit próbálj vele összebarátkozni. Lakkozd ki a körmét, vagy valami csajos dolgot csináljatok égyütt, és hagyd hogy az apjával is csináljon közös programot kettesben, még akkor is ha ott vagy. Pl. persze menjetek ki biciklizni és addig olvasok egy kicsit, vagy tv-zek. Stb.
És pár hét, hónap és le fog szokni róla, ha biztonságban érzi magát, és érzi, hogy te nem elveszed tőle az apját, hanem kapott még egy "barátnőt" is. :)
42-es vagyok. Nem hibáztattalak, csak mivel írtad is kérdésben, hogy nincs gyereked, ezért próbáltam a gyerek szemszögéből rávilágítani.
Az a helyzet, hogy a gyerekeknek nagyon érzékeny radarjai vannak, hogy ki hogy viszonyul hozzájuk.
Az hogy elmentek 3-an közös programra, még nem elég. De valahogy úgy érzem, te nem is akarod megoldani a dolgot. Pedig neked kell egy 6 éves felé nyitni, nem neki elfogadni, hogy ezután ez van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!