Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éves lány gyerek az apjával akar aludni az normális?
Aludjon köztünk ? Én az apa új párja vagyok...
Figyelt kérdés
Azért lassan 7 éves első osztályt végzi már nem csecsemő.....
Vagy ez így szokás? Nem vagyok anyuka , komolyan kérdezem
És apuka mit szól a helyzethez? Gondolom neki jó így. Egyébként normál esetben nem így szokás, mert apuka anyukával alszik, az meg a gyereket nem zavarja.
2021. jún. 2. 15:52
22/54 anonim válasza:
Teljesen normális, a férjem kisfia is kitalálta ennyi idősen kb., hogy szeretne az apjával aludni. Ekkor még hagytuk neki, később, olyan 10-11 volt, amikor jelezte, hogy szeretné ezt állandósítani, erre nemet mondtunk. Elmondtuk neki, hogy a felnőttek együtt szoktak aludni, neki is van saját szobája, ahol neki kell, és ha lesz közös gyerek, ő is külön szobában lesz.
Nehéz nekik, szerintem normális, hogy rivalizál a gyerek (főleg, ha anya rásegít), de ne éreztesd vele, hogy felveszed a kesztyűt, inkább szeretettel közelíts, hogy ne az ellenséget lássa benned.
2021. jún. 2. 15:58
23/54 A kérdező kommentje:
21 Nem, neki sem jó így, de ha a gyerek meg bőg és hisztizik mikor nemet mond így megengedi.
22 Uhh ez a 10-11 meredek. Tudok olyan 11 éves lányt akinek barátja van. És nem roma mielőtt azthinné bárki, rendezett család. Csak ma már korán kezdik. Nem az apjával aludna 😀
2021. jún. 2. 16:06
24/54 anonim válasza:
Nem éltek együtt, hogy korábban azt írtad, ilyenkor hazamész?
2021. jún. 2. 16:08
25/54 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt, csak amikor tudunk együtt vagyunk.
2021. jún. 2. 16:12
26/54 anonim válasza:
A mostoha gyerekem egyik unokatesója ennyi idősen már kávézott és a nemi életéről fecsegett nekem, amíg várta, hogy elkészüljön a gyerek. Szintén lány.😃
Vannak korán érő gyerekek az biztos, de szerintem nincs azzal baj, ha néha engedékenyek vagytok. Lehet, hogy egyébként is apás a kislány, nem biztos, hogy ellened szól ez. A közös gyerek lány nálunk, hasonló korú, és neki is vannak apás időszakai, természetes folyamat.
2021. jún. 2. 16:19
27/54 anonim válasza:
Itt pedig az apukanak kell meghuznia a hatarokat es kijelolnie azokat a kereteket, amiben a gyerek mozoghat. Az, hogy hol alszik, az nem a gyerek kompetenciaja. Ez nem empatia kerdese, mert meg lehet erteni, hogy ezt szeretne, de errol is szol a neveles, hogy a gyerek bekes szellemi fejlodeset elosegitsuk. Neha olyan dolgokkal, amik ellenallast valtanak ki belole. Apukaval beszelgess el, hogy o hogyan tervezi megoldani ezt a problemat, mert ezt neki kell, amennyiben parkapcsolatot szeretne. Donthet a gyerek javara is, azert sem kovezne meg senki, csak akkor nem lesz alkalmas parkapcsolatra, ha nem tud lojalis lenni az uj baratnojehez. Nem veletlenul kerdezgetik a pszichologusok, hogy meghuztad-e a hataraidat. A legtobb ember menekul a hatarok meghuzasa elol, sodrodik, nem csinal semmit, mert az a konnyebb ut. Elso ranezesre.
2021. jún. 2. 16:35
28/54 A kérdező kommentje:
Szerinte csak most az új szituáció miatt viselkedik így és majd megnyugszik. De persze azért kérdeztem meg itt ezt mert hogy ő elfogult hiszen a kislanya. Ha tiltaná ezt akkor az lenne,hogy miattam.
2021. jún. 2. 17:00
29/54 anonim válasza:
Az én kislányom félne külön szobában, pedig már 7 éves. Azért vagyok megértő, mert én is féltem, még később is, pedig nekem volt testvérem is és nem egyedül voltam egy szobában. Én nem hagyom félni, de nálunk ez nem okoz gondot, mert a házasságom megromlott annyira, hogy ne akarjunk együtt aludni. És nem emiatt romlott meg, semmi köze nem volt ehhez.
2021. jún. 2. 17:18
30/54 A kérdező kommentje:
29 Ha ez így lenne akkor otthon is az anyukájával akarna aludni de érdekes ott jó a külön szobája. Ezért látszik hogy miattam lehet pedig nem szolgáltam rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!