Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 éves lány gyerek az apjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éves lány gyerek az apjával akar aludni az normális? Aludjon köztünk ? Én az apa új párja vagyok...

Figyelt kérdés

Azért lassan 7 éves első osztályt végzi már nem csecsemő.....

Vagy ez így szokás? Nem vagyok anyuka , komolyan kérdezem

2021. jún. 2. 14:49
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
92%

Kevesebbet latja, hianyzik neki az apja azert akar ott aludni. Tudom, nem ugyanaz de amikor unokaocsemeknel voltunk ő mindig velem es a prommal akart aludni, gondolom mert ritkan talalkoztunk.

Azt nem ertem viszont hogy ez a nem szolgaltam ra stb duma miert van..nem ellened szól. Lehet hogy feltekeny de akkor sem az jar a fejében hogy na jól kicseszek a Jucival..

2021. jún. 2. 18:39
 32/54 A kérdező kommentje:
31 Ugyanannyit látja a válás óta , nem hozza el kevesebbszer. Mármint mint amikor még nem voltunk együtt ahhoz képest. Mondjuk elsős a lány így csak a hétvége és a szünet szabad.
2021. jún. 2. 19:31
 33/54 anonim ***** válasza:
De nyilan kevesebbet latja mintha naponta egyutt lennenek. Valószínű nem mindíg akar majd vele aludni, pár hónapig ki lehet bírni.
2021. jún. 2. 19:47
 34/54 A kérdező kommentje:
33 Friss kapcsolatban ez a pár hónap szintén rengeteg. Nem akarom a kislányt sem bántani de nekem sem túl jó így. Pedig nagy eséllyel miattam csinálja mert előtte nem kérte ezt pedig már külön vannak egy jó ideje.
2021. jún. 2. 20:01
 35/54 anonim ***** válasza:
26%
Akkor legyel feltekeny egy gyerekre..
2021. jún. 2. 20:38
 36/54 A kérdező kommentje:
35 Ez nem féltékenység egyszerűen a munka miatt mi sem mindig tudunk együtt lenni és emiatt ez is csökken. Most ennek szerintem senki nem örülne ha kevesebb időt tölthet a párjával!
2021. jún. 2. 20:47
 37/54 anonim ***** válasza:
0%
Nem örülnék en sem, de nem hurrognam le érte se a paromat se a gyereket.
2021. jún. 2. 20:50
 38/54 A kérdező kommentje:
37 Hol látod hogy lehurrogtam? Hazajöttem és aludtam inkább itthon.
2021. jún. 2. 21:08
 39/54 anonim ***** válasza:
89%
Akkor kompromisszum. Csináljátok azt, hogy elalvás után apa átviszi az ágyába, addig meg együtt vagytok hárman a ti szobátokban.
2021. jún. 2. 21:16
 40/54 anonim ***** válasza:
57%
#39 ötlete tetszik. Olvashatnátok például közösen mesét, te is megszemélyesíthetnél pár karaktert például
2021. jún. 2. 21:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!