Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar már gyereket, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar már gyereket, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Barátom nem akar több gyereket. Én viszont szertnék már/még.

Van egy közös kisfiunk aki 3 éves lesz. Az igazsághoz hozzátartozik hogy katasztrofális mélypontról hoztuk vissza a kapcsolatot és ebben nagyon erőssen benne van a kezem hogy idáig sülyedtünk mivel több mint 2 évig semmi sem volt közöttünk mert nem volt semmi kapacitásom rá.

A kapcsolatunk helyrejövőben van de ha gyerektémáról akarok vele beszélni veszekedés lesz belőle, hallani sem akar a jövőben erről.

2021. jún. 1. 21:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon szeretnél egy válst igaz.

Megértelek egyedulálo két gyerekes anyaként szép az élet, lehet mindenért a férfit hibáztatni.

A gyereked meg le van szarva véletlenul se az ö érdekuket nézd.

2021. jún. 2. 06:31
 22/26 anonim ***** válasza:
90%

Én azt tenném amit egy ízig-vérig anya tenne: próbálnám megtartani a családom, felépíteni újra, stabil alapokra helyezni, mert ez a meglévő gyerek érdeke is.

Nem attól lesz valaki anya, hogy ellik mint a tenyészkocák.

2021. jún. 2. 06:56
 23/26 anonim ***** válasza:
90%

Pedig még szexelni is elkezdett a célja érdekében.

Nem értem hogy Mi a baj.

2021. jún. 2. 06:58
 24/26 anonim ***** válasza:
25%

Engem már a kórházból kijövetének estéjén lecumizott, előtte egy héttel még ment a szex is.

Két év után meglett a második, mindenféle krízis nélkül.

Nem bízik benned az előzmények miatt.

Téged sürget az idő, őt nem.

Még 5-10 év múlva is lehet gyereke, valami kiegyensúlyozott kapcsolatban.

Az éppen csak helyrehozott kapcsolat az elég kevés egy gyerek vállaláshoz.

Ne ezt a szálat erőltesd, valahogy varázsolt vissza a három éve volt légkört, ha tudod.

2021. jún. 2. 08:41
 25/26 anonim ***** válasza:
64%

Minek gyerek?

Azokat sem értem, akik 3-4 gyereket vállalnak.

Mi a fenének annyi gyerek?

Főleg ott, ahol állig ér a szegénység!?

Féltek, hogy kipusztul az emberiség és azért gyártjátok ezerrel a gyereket?

Ennyi erővel ha annyira, sokan akartok gyerekeket, akkor miért nem vállaltok 6-8 gyereket, úgy mint régen tették a tanyavilagban és miért csak egy vagy két gyereket csináltok?

Hajrá, lehet gyereket gyártani!

Értem én az ösztönöket, hogy fú, de kell a kölyök, de gondolkodni is kellene és nem csak fejetlenül gyártani az utódokat!

😡

2021. jún. 3. 05:03
 26/26 anonim ***** válasza:
70%
óvatosan az ilyen véleménnyel, mert megköveznek itt egy ilyenért :D
2021. jún. 3. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!