Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nélkülem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nélkülem akar fesztiválozni, normális, hogy ez engem nagyon zavar?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párom nélkülem szeretne menni a B my lake fesztiválra. Őszintén nem tudom, hogy bennem van-e a hiba vagy benne, de kijelentette, hogy menni fog, nélkülem. Ha 1-2 nap én is megyek persze rendben, de alapvetően szeretne a barátaival lenni. Nagyon zavar ez az egész és tudom, hogy ha ez így lesz, akkor szörnyűek lesznek nekem ezek a napok. Nem akarok vele veszekedni folyamatosan, meg hisztizni, de nem tudom hogy nekem ez menne-e... Az is zavar, hogy meg sem kérdezett róla, hogy esetleg mit szólnék hozzá, csak kijelentette, mintha együtt sem lennénk. Én pl nem is vágynék arra, hogy nélküle fesztiválozgassak... Zavarna, hogyha nélkülem bulizna, pláne, hogy egy több napos fesztiválról van szó. Természetesen volt már pár alkalom, hogy úgy alakult, hogy nélkülem bulizik a barátaival, de most annyira rossz érzések vannak velem azzal kapcsolatban, hogy nélkülem akar menni. Én fordított esetben nem mennék nélküle... Segítsetek, mit gondoltok erről?

2021. jún. 1. 20:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagytok összenőve, az igaz.

De egy kapcsolatban nemigen helyes egy ilyen egyoldalú döntés.

Nekem csak ez nem tetszik.

2021. jún. 2. 08:45
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves 19-es! Köszönöm a megfogalmazást, én is ezt érzem. Hiányolom a "mi"-t, és teljesen máshogy jön le amit szeretne,ha máshogyan közli velem, nem pedig kijelent dolgokat mintha semmi közöm nem lenne hozzá...
2021. jún. 2. 08:57
 23/23 Only a man ***** válasza:
A fesztiválozás nem éppen a barátkozásról szól, meg hogy haverokkal akar lenni. Az ilyen helyeken kurnak félre a legtöbben.
2021. szept. 15. 05:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!