Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nélkülem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nélkülem akar fesztiválozni, normális, hogy ez engem nagyon zavar?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A párom nélkülem szeretne menni a B my lake fesztiválra. Őszintén nem tudom, hogy bennem van-e a hiba vagy benne, de kijelentette, hogy menni fog, nélkülem. Ha 1-2 nap én is megyek persze rendben, de alapvetően szeretne a barátaival lenni. Nagyon zavar ez az egész és tudom, hogy ha ez így lesz, akkor szörnyűek lesznek nekem ezek a napok. Nem akarok vele veszekedni folyamatosan, meg hisztizni, de nem tudom hogy nekem ez menne-e... Az is zavar, hogy meg sem kérdezett róla, hogy esetleg mit szólnék hozzá, csak kijelentette, mintha együtt sem lennénk. Én pl nem is vágynék arra, hogy nélküle fesztiválozgassak... Zavarna, hogyha nélkülem bulizna, pláne, hogy egy több napos fesztiválról van szó. Természetesen volt már pár alkalom, hogy úgy alakult, hogy nélkülem bulizik a barátaival, de most annyira rossz érzések vannak velem azzal kapcsolatban, hogy nélkülem akar menni. Én fordított esetben nem mennék nélküle... Segítsetek, mit gondoltok erről?

2021. jún. 1. 20:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Hát én is simán elmegyek ilyenekre a barátnőimmel, a férjem meg addig otthon pihen. Őt az ilyenek nem érdeklik, ha jönne is csak miattam. Kérdés, te a zene miatt mennél vagy csak azért, hogy a nyakán lógj, hogy nehogy jól érezze magát 5 percre nélküled.
2021. jún. 1. 21:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt sokan úgy írnak amúgy hogy a kérdező a hisztis. De ahogy én látom, nem arról van szó hogy nem akarja elengedni..hanem neki is lenne kedve, de a barátja nem akarja elvinni. Azért megnézném egyik másik nagyszájú arcát ha egy általa szeretett fesztiválra a pasija kijelentené hogy nem akar együtt menni mert ő inkább a haverokkal akar.
2021. jún. 1. 21:53
 13/23 anonim ***** válasza:
37%

Jogos a felháborodásod. Neki meg megvan rá az oka. Ki akarja magát élni.

Elég tapasztalatom van benne hogy a haverokkal fesztiválozni mit jelent.

Én engedném, de mire hazajön egyedül lenne.

2021. jún. 1. 22:01
 14/23 A kérdező kommentje:
Huha, elég vegyes válaszokat kapok... Köszönök minden véleményt, próbalom megérteni mindenki álláspontját. Elég sokan írjátok, hogy velem van a probléma. Hát már őszintén nem tudom mit gondoljak😅
2021. jún. 1. 22:42
 15/23 anonim ***** válasza:
85%

14

Semmi gond nincs veled.

2021. jún. 1. 22:47
 16/23 anonim ***** válasza:
82%
Látványosan ne zavarjon. És látványosan kezdj el programokat, bulikat szervezni arra az időre, kihangsúlyozva, hogy végre lesz lehetőségd.
2021. jún. 1. 23:33
 17/23 anonim ***** válasza:
70%

Az a probléma, hogy zavarna, ha úgy menne fesztiválozni a barátaival, hogy te nem vagy ott, vagy az, hogy te is szerettél volna menni, mert érdekel maga a fesztivál és nem is hívott?

Nálunk teljesen megszokott, hogy időnként csinálunk programot a saját baráti társaságunkkal a másik nélkül (bár ezek jellemzően pár órás, fél napos dolgok, ottalvós az ritka). Ha most kitalálná, hogy pár napra elmenne fesztiválozni nélkülem, az se zavarna. Az igen, ha már csak tényként közli, hogy ő megy és kész. Úgyse mondanám, hogy nem mehet, de azért nekem fontos, hogy az ilyet legalább röviden beszéljük meg. Már csak azért is, hogy dátum szempontjából nem ütközik-e semmivel.

(Azt hozzáteszem, hogy mi évek óta együtt vagyunk és együtt is lakunk, szóval tervezés szempontjából ezért is fontos, hogy miket szervez)

2021. jún. 2. 00:11
 18/23 A kérdező kommentje:
Az zavar, hogy meg sem kérdezte, hogy én szeretnék- e menni, pedig úgy terveztem, hogy megyek. Azt, hogy hány napra még nem találtam ki, de azt hittem ő is ezt akarja, hogy menjek én is, mert eddig ha ilyenekről volt szó azt mondta együtt akar bulizni. Tavaly is ha lettek volna fesztiválok én is mentem volna, mert mindig azt mondta azt akarja, hogy én is menjek. Egyébként 22 és 24 évesek vagyunk, lassan 3 éve vagyunk együtt.
2021. jún. 2. 06:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Értem mire gondolsz.

Én közel egy éve jártam egy sráccal, de neki semmilyen szinten nem létezett a mi.

Csak kijelentette hogy ő ezt csinálja, oda megy, egy tervezi. Soha semmi közös terv, hogy gondolom, mit szólnék, lenne e kedvem. És semmi megbeszélés, tervezés, mindig kijelentette.

Nem arról volt szó, hogy ne mehetne bárhova egyedül. Csak rosszul esett, hogy csak bejelenti, kit érdekel az én oldalam.

Nálunk is volt egy fesztiválos dolog. Bejelentette, hogy na, megvette a jegyét. Megbántott vele, és hozzám vágta, hogy nem akar az srác lenni, akivel mindenhova vinni kell a barátnőjét.

Pedig csak jól esett volna, ha annyit mond,

"Van egy fesztivál, amire minden évben elmegyek a barátaimmal, és most is szeretnék"

Nekem az úgy tök okés. De a bejelentkezéseivel nagyon megbántott.

Két évig voltunk együtt, azóta mindkettőnknek van párja. Ő olyat talált, akivel szívesen tervez közösen, és megbeszélik előtte, akkor is ja külön program.

És én is ilyen párt találtam.

Nekem is van igényem erre, hogy néha csak átugorjak a haverjaimhoz, vagy régi osztálytársakkal találkozzak egy hétvégére, neki is, sosincs ebből gond. Számit a kommunikáció, hogy egymásra tekintettel beszélitek meg, nem csak bedobjátok, ez van, én ezt csinálom.

Valszeg a srácodnál sincsen "mi".

2021. jún. 2. 07:13
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

Semmi.Figyelj kicsicsillag!Most még nem érted,de kesőbb majd kérni fogod.

Van,hogy elmegy a barátnőjéhez ezotériazni,beszélgetni,moziba.Ott os alszik hetvegén.

Én küldöm es örülök is neki,hogy kikapcsolódik.

Ez kölcsönös,mert mar most nyaggat,hogy ideje lenne elmennem pecázni a haverokkal.Az is kb 2,3 napos túra szokott lenni.De egyedül is megyek,igaz olyankor vagy 1 napos vagy reggeltől másnap estélig tart,attól függ hova megyek.

Nem kell belelátni semmi különöset.Föleg ha kiegyensúlyozott,jó a kapcsolat.Mert akkor nem csak magadra gondolsz,hanem a másikra is figyelsz,és tudod hogy kell egy kis változatosság,csak a barinőkkel,nélkülem,/vagy olyanokkal,akik egy hobbiban ki tudják beszélni magukat,és egy kicsit megszakítják vele a megszokást,a mindennapokat.Ez mind pozitívan fog visszacsatolódni a kapcsolatra is.

2021. jún. 2. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!