Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kapok tőle semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kapok tőle semmit?

Figyelt kérdés
A párommal nem élünk együtt de én mindig főzök neki, van mindig a kedvenc üdítője nem kávézom, a kedvéért lett főzőm is .. viszont ő nekem soha semmit nem készül ha én ott alszom nála se vacsi se reggeli semmi. Ha megyünk is valahova egyszer én fizetek egyszer ő . Meg mindig megigér mindent teljesíteni bezzeg..A boltba járunk és mondja hogy neki ez mennyire tetszik vagy szeretne valamit én volt hogy megvettem neki, ő ilyet soha... hiányzik hogy kedveskedjen kicsit . Mindent elvár tőlem a szüleinél is .Önző lennék?

2021. jún. 1. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Lehet neki ez fel se tűnik, nem szokta meg, hogy ő is figyelmes legyen. Érthető amúgy, hogy neked is jól esne néha, ha ő is kedveskedne neked és nem lenne ennyire egyoldalú a dolog, ez nem önzőség részedről. Beszélj vele, mondd el neki, hogy örülnél neki, ha ő is meglepne néha apróságokkal, jobban odafigyelne rád.
2021. jún. 1. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
18%
Te a fiú vagy? Hát, szerintem kifogtál egy goldtringert ez van.
2021. jún. 1. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
96%

Sosem fogom megérteni az embereket, hogy hogy tudnak valamit párkapcsolatnak hívni, amiben ilyen alapvető dolgoknál nem nyitják ki a szájukat.

Nem akarok a szeretetnyelves sablon dumával jönni, bármennyire is igaz, de muszáj leszek. Én abból érzem, hogy szeretve vagyok (lányként), hogy sok a testiség, tehát érintések, puszik, ölelés, szex illetve az ajándékozásból. Nem drága dolgokra gondolok, egy kindertojásnak is pityeregve tudok örülni. Párom teljesen más, neki a szeretet abból érződik, hogy elismerő szavakat kap (bíztatást, támogatást, pozitív visszajelzéseket) illetve a minőségi időből.

Eleinte nagyon sok vita született ebből, mert mindketten csöndben elvártunk dolgokat és tökre nem azt kaptuk, amire szükségünk lett volna. Ígyhát kinyitottuk a szánkat és láss csodát, azóta, 4 éve tökéletesen működünk. Én odafigyelek, hogy minden nap adjak valami pozitív visszajelzést (ma pl. fürdés után gyönyörűen letakarította a tükröt-mosdót és ezt nagyon megköszöntem neki, illetve meg is dícsértem, h milyen szépre csinálta), ő pedig figyel az olyan apróságokra, hogy ha boltozik, hoz vmi apró csokit, ilyesmit, néhanapján virágot stb.

Olyan kis erőfeszítést igényelnek ezek az apró dolgok és annyival másabb tud lenni tőle egy kapcsolat, ha figyeltek, hogy a másik fél miből érzi a szeretetet... hidd el, csodás érzés ha szót értetek! Akkor is, ha ehhez eleinte pár vitán át kell menni és meg kell oldani a problémákat.

Mondd meg neki, hogy figyelj Feri / Mari , tök jól esne, ha néha meglepnél valami aprósággal. Innentől kezdve a labda nála pattog, hogy ez érdekli-e vagy sem. Ha nem, hagyhatod nyugodt szívvel.

23L

2021. jún. 1. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!