Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta, rendelt valamit netről ajándéknak, de még nem jött meg, így csak januárba tudja majd odaadni. Én akkor is adok neki, ha én nem kapok semmit, úgyhogy nem erről van szó. Vélemények?
elfelejtette, majd januárban vesz valamit amivel kiszúrja a szemed, ha nem felejti el akkoris (mint szülinapodkor)
vagy nincs pénze venni ajándékot
Dolgozik és nem keres rosszul...
Csak nekem ez elég rosszul esik, nem is az ajándékról van szó.. Csak mégis egy apró figyelmesség. .
Az mind rendben van, hogy dolgozik és nem keress rosszul, de ő is tudja, hogy mikor van karácsony és egy kis apróságot illő adni annak akit szeretünk.
Én az ő helyébe megfognám a kezedet és elvinnélek egy karácsonyi vásárba. Gondolom ilyenkor csak nem dolgozik, tehát ráér.
Valami kis apróságot vennék neked és már maga az, hogy együtt vagyunk is nagy ajándék.
A jó és szívből jövő dolgokat nem lehet és nem is kell pénzben vagy időben mérni.
Ha esetleg neki ez nem jutott eszébe akkor mond meg neki te, hogy menjetek el egy karácsonyi vásárba, szerintem venni is fog neked valamit ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!