Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megdícséred a párod, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megdícséred a párod, vagy mondod neki szeretlek, stb, hogyan reagál? Nekem sértve kellene magam érezni?

Figyelt kérdés

A párom féltékeny típus, komoly kapcsolatban vagyunk, kb 1 éve.

Felnőttek vagyunk, komoly terveink is vannak.

Gyakorta féltékeny.

És lehet ez miatt, vagy nem tudom, de olyan mintha neki derogálna viszonoznia.

Beszéltünk erről de állandoan azt szajkozza neki nem a szavak, hanem a tettek számítanak, ergo hiába mondom hogy szeretem, ha oo a tetteim meg olyanok hogy nem találkozom vele időben, órákat csúszok meg stb.

Amikor azt mondom neki szeretlek, olyanokat kapok válaszul, hogy aha, aham.., amikor megdícsérem pl jo volt vele az éjszaka, akkor csak a "mája hízik"és jólesik neki de nem viszonozza hogy veled is, vagy bármi.

És állandoan olyan érzést kelt mintha egy "pofont"kapnék vissza. Pl ez a szeretlek-aham párbeszéd is, nekem rosszul esik.

És hiába győzködöm hogy igaza van abban hogy tettek így meg úgy, de nekem számítanak a szavak, de még egy puszi smileyval is sóherkedik..

Most nekem ezt lazábban kéne vennem, esküvőn is ezt mondaná, hogy aham? Vagy hogy oldjam én ezt meg?

2021. máj. 31. 08:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Valoszinűi igen, hogy önbizalomhiányos. Folyamatosan erősítem őt, viszont pedig "sóherkedik"

10# el kell szomorítsalak, de szerelmes, alapvetően elég határozottan le is szögezi, és eléggé tudatos is abban hogy engem akar és nem mast. Ha ilyenekrol kérdezem, maximálisan határozottan reagál mindenféle kertelés meg miegyéb nélkül.

2021. máj. 31. 12:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Simán lehet szerelmes, de ezt nektek kellene megoldani. Ha ő mentálisan nem egészséges, önbizalom hiányos amiből túlzott féltékenység fakad, akkor azt rad is kivetíti akaratlanul is. Szakember látta már?
2021. jún. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!