Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha ismerkedéskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha ismerkedéskor megdicsérem, milyen szép és formás a feneketek, az hogy esne?

Figyelt kérdés
Nyilván nem ezzel indítanék, de mondjuk ha már ismerjük egymást pár hete, max. 1 hónapja, és jóban vagyunk, ilyen esetben mit reagálnátok rá?

2020. febr. 7. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Az emberek többsége így ítéli. Én nem érezném "közönségesnek" ezt a bókot. Sokat edzek és ha nem is ez a fő értékem, azért büszke vagyok rá és szeretem, ha valaki kulturáltan elismeri az ismeretség szintjének megfelelő stílusban.
2020. febr. 7. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Nevetnék és megköszönném
2020. febr. 7. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Büszke vagyok a kerek fenekemre és szeretem ha valaki dícséri de azért ne ez legyen az első és ne az egyetlen amit megdicsérsz rajtam illetve kulturált stílusban nyilván, ne egy odavetett “de jó a segged” felkiáltással.
2020. febr. 7. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Én nem vagyok egy sértődős típus, szóval én nem haragudnék meg, de azért az fontos, hogy ezt hogy közölnéd, valamint ne csak a lány alakját dicsérd, hajlamosak vagyunk akkor azt hinni, hogy egy jó fenéknél és egy jó mellnél nem vagyunk többek és csak te ennyit látsz belőlünk.

Szerintem mindent lehet dicsérni, csak nem mindegy, hogy hogy tálalja az ember.

2020. febr. 7. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Megszoktam már a fenekem dicséretét, szóval nem hatna meg nagyon ez a bók. Inkább a személyiségemre vonatkozóak esnek jobban.
2020. febr. 7. 14:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Régebben első randin a lány dicsért meg, miközben egymás mellett sétáltunk, miközben végigmért (én is edzem, ahogy van időm). Nagyon fura volt nekem egy nőtől első randin,én is megdicsértem az alakját, de közben arra gondoltam, hogy milyen "jó segge van", nyilván ezt én nem mondtam ki. Nem tudtam, sértő lenne-e vagy sem, de ezek szerint kis idő elteltével nem annyira gáz.
2020. febr. 7. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gáz lenne.

ha már kapcsolatban állunk, és láttad is a fenekem meztelenül, na úgy oké.

Előtte inkább a szex előtti nyálcsorgatásnak titulálnám, ami nem jó pont.

2020. febr. 7. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszene. Pont az ellenkező miatt, amit valaki írt. Sokáig kövér voltam, és tudom, mennyire változhat a külső.
2020. febr. 7. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Miután már bókolt a személyiségemnek is (jobban, mint a fenekemnek), mert különben élnék a gyanúperrel, hogy csak megfektetni akar.
2020. febr. 7. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!