Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a páromat, ha megdicsérem?
Figyelt kérdés
annyira szeretem Őt és nagyon büszke vagyok a sikereire,a bölcsességére és nagyon tehetséges, borzasztóan helyes is. Sokszor megdicsérem Őt,felnézek rá és mondom is neki, de Ő mindig zavarba jön és azt mondja, hogy ne túlozzak és inkább témát vált. miért zavarhatja Őt ez? akkor soha ne dicsérjem Őt majd meg és hallgassam el előle az igazságot? Eddig még sose veszekedtünk majdnem 1 év alatt ill. egyszer azon "vitatkoztunk", hogy ki az édesebb :) (de sajnos döntetlenben kellett megegyeznünk)
mit tegyek most akkor?
köszike :)
19/L
2011. aug. 19. 20:37
1/9 anonim válasza:
Mindjárt elfolyok a tömény nyálban a "ki az édesebb" vitátok miatt...Én személy szerint nem szeretem ha dicsérgetnek meg ilyesmi..(Fiú vagyok ha nem esett volna le) Kb semmit ne csinálj :D Dicsérd tovább :D
2/9 A kérdező kommentje:
köszi, és bocsi, de hát Ő annnnyira édes én meg annyira szeretem Őt, megértenél , ha ismernéd és lány lennél
2011. aug. 19. 20:43
3/9 anonim válasza:
Ilyen a szerelem :) Sok Boldogságot Együtt :D
4/9 anonim válasza:
Íme egy boldog pár, de jó nektek...
5/9 A kérdező kommentje:
köszike, én is sok boldogságot kívánok neked és a barátnődnek (ha van, ha nincs, akkor a jövendőbeliddel:)
2011. aug. 19. 20:50
6/9 anonim válasza:
Engem is zavarba hoz ha a barátnő dícsérget, de amúgy nagyon jót tesz az önbecsülésemnek. És amúgy is olyankor megtudnám zabálni, amikor a képembe vágja a lehető legkomolyabb arccal, hogy milyen kib*szott helyes vagy :)
7/9 anonim válasza:
Sajnos jelenleg nincs de remélem találok valakit :) És olyan boldogok leszünk együtt mint Ti :) Utolsónak igaza van zavarba tud hozni de önbecsülésnek jót tesz nagyon :)
8/9 A kérdező kommentje:
hmm.. köszönöm, akkor építem az önbecsülését :)))
majd szorítok, hogy megtaláld Te is a szerelmet és boldog legyél vele nagyon nagyon nagyon :))
2011. aug. 19. 20:59
9/9 anonim válasza:
Úgy legyen :P :)Mondták már hogy nagyon nagyon szerencsés barátod van? :) Remélem találok egy hasonló lányt :) Ti pedig legyetek nagyon boldogak együtt :) "Szorítok nektek" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!