Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátnőmet?
A barátnőm 2 hónapja volt a Balatonon osztálytársaival , kirándulás felesség ami 1 hétig tartott . Az egyik a barátnője azt mondja rá nyomult egy fiúra.... A többiek nem mondanak semmit csak annyit hoyg hülyeség.... De ha a Balatonos dolog szóba kerül akkor felkapja a vizet és azt mondja , hogy nem is bízok benne stb Múltkor még be is sírt ez miatt .... És ha szóba kerül egyből ideges lesz és csak azt hajtogatja ugyan úgy , hoyg nem is bízol bennem látod ?!
Ötlet ?
ha nem lenne "bűnös" akkor mért lenne ennyire idegbeteg?.. ha én valamit nem csináltam akkor leszarom ki-mit mond.. jót mosolygok rajta és kész.. de ha egy olyan témát feszegetnek amit bizony megtettem akkor lányos zavaromban kitudja mit tennék..:)
szal.. gondolkozz.. de ne túl sokat! te ismered a lányt.. nem mi.
23f
én csaj vagyok és mindig idegbeteg vagyok ha sokszor hamis dologgal vádolnak
am nem tom sztem ezt neked kell eldöntened a te kapcsolatod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!