Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet zavarja a baráti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet zavarja a baráti köröm és a szokásaink. Miért van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy ha találkozom a haverokkal, akkor elfogy egy pár sör vagy borocska, de nem isszuk magunkat az asztal alá... és ezt a barátnőm nem akarja elviselni, miért van ez? miért pont most lett elege ebből? amióta ezen veszekedtünk azóta egyre jobban hiányzik az h a barátaimmal legyek de én úgy érzem ebben a kis ivásban semmi rossz nincs, a barátnőm szerint meg ha szeretném akkor nem csinálnám pont ő miatta. ő nem az anyám és nem akarok titkolózni előtte h hol voltam és kivel. vélemények? mit kéne tennem?
2009. júl. 22. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?a barátnődnek gondolom nem az ivás a kikapcsolódás...bár én szeretem az ilyen ki összejöveteleket...sörözgetés:) zene a háttérbe és jól elhülyéskedünk...titkolóznod nem is kell.lehet nem vagy vele eleget,vagy nem viszed magaddal sosem erre a kiruccanásokra?talán azt kellene..szerintem attól fél a bnőd hogy alkesz leszel vagy vmi ilyesmi...lehet,hogyha az én barátom is minden 7végén pl inna,akkor egy idő után túlzásokba esne...
2009. júl. 22. 10:23
 2/8 A kérdező kommentje:
20 vok a barátnőm eléggé otthonülő ha hívom valahova vagy szinte könyörgök h jöjjön az se érdekli igazán, de ha nem hívom akkor meg van sértve. volt már, h túlzásokba estünk az ilyen megesik... így hagytam vesztettem el mp3 lejátszót meg egyszer az irataimat, de ez benne van a pakliban és nem fordul elő mindig
2009. júl. 22. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

a bartátnőd féltékeny a barátaidra.. mert velük ezek szerin sokat vagy 1ütt.. fél h ellene fordítanak a barátaid, "mert úgyse tudja meg" stb szöveggel belevisznek a csajozásba vagy valami rosszabb-ba.. azt se tudják elviselni h a fiúknak akármi is van a barátai az elsők, és csak utána jön a csaj.. ez az örületbe kergeti őket, ki szeretne sajátítani a barátnőd h mindig csak vele legyél.. és csak vele.. de ez nem megoldás, mondd el neki mi a helyzet, meg kell h értse! Minél inkább magához akar láncolni, annál inkább elveszít, mert minden kapcsolatba kell a szabadság.. még fiatal vagy 20 évesen, teljesen igazad van h eljársz "bulizgatni" a heverokkal.. Mondd meg neki h egyszerűen nem köthet magához, inkább vedd rá h menjen el veled valahova ha hívod, mert ha mindig csak otthon ül akkor befordul és unalmas lesz a kapcsolatotok..

19|L

2009. júl. 22. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:

utolsóval teljesen egyetértek. nem zárhat be, főleg nem ha ő ilyen otthonülős fajta.

nekem is volt ilyen barátom, aki mindig problémázott ezen, aztán jöttek a féltékenységi problémái, meg az idióta történetek amiket kitalált, hogy biztos ez meg az történt, stb. rá is ment a kapcsolatunk. szóval próbáld meg minél előbb kezelni ezt a dolgot, mielőtt késő lesz! 20/L

2009. júl. 22. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben vagyok. Csak itt én vagyok a lány. Nálunk kicsit más a szitu, abból a szempontból, hogy ők nem csak isznak, hanem drogoznak is. A haverjai nagyon lehúzzák (nem anyagilag) és mikor elmegy velük valamerre, tökmindegy hova, mindig ugyan az a vége. És ez nekem sok. Ezért nem szeretem ha velük van... Nem az, hogy kisajátítani akarom, csak nem tetszik, hogy elba***a az életét. Tudom, hogy nem kéne kivernem a hisztit, mert már az elején tudtam h mit csinál, de akkor is írtóra zavar. Engem is hív, hogy menjek. Szinte már könyörög, és tudom hogy sz*rul esik neki, hogy nemet mondok. De nem megyek.

Honey

2009. júl. 22. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsónak: ha velük mennél akkor nem lehet h a párod miattad nem drogozna? vagy akkor is csinálná?:S azért sok sikert, elég rossz lehet ez így..:( (3. voltam)
2009. júl. 22. 13:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is ki kéne próbálnod, h vele mész hátha akkor nem csinálja, vagy megkéne próbálnotok vagy próbálnod egy közös baráti kört kialakítani vele hátha akkor hanyagolná a régieket.

Velem az lett a helyzet h a barátnőm a közös barátainkkal se jön el sehová és pont a közös barátok jöttek az úgysem tudja meg csajozzunk szöveggel pedig tőlük biztos nem ezt várná

2009. júl. 22. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Köszi hogy segíteni próbáltok :) Voltam már velük. Egyszer. Akkor is csinálták... És elég durván azért. 6g fű négy óra alatt, egy kis pia, meg gina... Jó most a fű még nem is érdekel (annyira), de más drogoktól kiakadok. Nem fogja abbahagyni véglegesen, ezt megmondta nekem...

Meglátjuk meddig viselem el neki...

Honey

2009. júl. 22. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!