Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet zavarja a baráti köröm és a szokásaink. Miért van ez? Mit tegyek?
a bartátnőd féltékeny a barátaidra.. mert velük ezek szerin sokat vagy 1ütt.. fél h ellene fordítanak a barátaid, "mert úgyse tudja meg" stb szöveggel belevisznek a csajozásba vagy valami rosszabb-ba.. azt se tudják elviselni h a fiúknak akármi is van a barátai az elsők, és csak utána jön a csaj.. ez az örületbe kergeti őket, ki szeretne sajátítani a barátnőd h mindig csak vele legyél.. és csak vele.. de ez nem megoldás, mondd el neki mi a helyzet, meg kell h értse! Minél inkább magához akar láncolni, annál inkább elveszít, mert minden kapcsolatba kell a szabadság.. még fiatal vagy 20 évesen, teljesen igazad van h eljársz "bulizgatni" a heverokkal.. Mondd meg neki h egyszerűen nem köthet magához, inkább vedd rá h menjen el veled valahova ha hívod, mert ha mindig csak otthon ül akkor befordul és unalmas lesz a kapcsolatotok..
19|L
utolsóval teljesen egyetértek. nem zárhat be, főleg nem ha ő ilyen otthonülős fajta.
nekem is volt ilyen barátom, aki mindig problémázott ezen, aztán jöttek a féltékenységi problémái, meg az idióta történetek amiket kitalált, hogy biztos ez meg az történt, stb. rá is ment a kapcsolatunk. szóval próbáld meg minél előbb kezelni ezt a dolgot, mielőtt késő lesz! 20/L
Én is hasonló cipőben vagyok. Csak itt én vagyok a lány. Nálunk kicsit más a szitu, abból a szempontból, hogy ők nem csak isznak, hanem drogoznak is. A haverjai nagyon lehúzzák (nem anyagilag) és mikor elmegy velük valamerre, tökmindegy hova, mindig ugyan az a vége. És ez nekem sok. Ezért nem szeretem ha velük van... Nem az, hogy kisajátítani akarom, csak nem tetszik, hogy elba***a az életét. Tudom, hogy nem kéne kivernem a hisztit, mert már az elején tudtam h mit csinál, de akkor is írtóra zavar. Engem is hív, hogy menjek. Szinte már könyörög, és tudom hogy sz*rul esik neki, hogy nemet mondok. De nem megyek.
Honey
Igen szerintem is ki kéne próbálnod, h vele mész hátha akkor nem csinálja, vagy megkéne próbálnotok vagy próbálnod egy közös baráti kört kialakítani vele hátha akkor hanyagolná a régieket.
Velem az lett a helyzet h a barátnőm a közös barátainkkal se jön el sehová és pont a közös barátok jöttek az úgysem tudja meg csajozzunk szöveggel pedig tőlük biztos nem ezt várná
Köszi hogy segíteni próbáltok :) Voltam már velük. Egyszer. Akkor is csinálták... És elég durván azért. 6g fű négy óra alatt, egy kis pia, meg gina... Jó most a fű még nem is érdekel (annyira), de más drogoktól kiakadok. Nem fogja abbahagyni véglegesen, ezt megmondta nekem...
Meglátjuk meddig viselem el neki...
Honey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!