Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha hizelegni akarok a pasimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hizelegni akarok a pasimnak, és megdicsérem valami miatt akkor nemhogy örülne, hanem azt mondja hogy tudom, vagy azt hogy ezt már sokan mondták . Ez nekem rosszul esik. Miért mondja ezt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egoista p*csnek tűnik. :)
2009. nov. 18. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
talán unja? nem tudom. kérdezd meg tőle. ő jobban tud válaszolni rá. itt csak találgatni tudok. bocsi.
2009. nov. 18. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
mert vagy egoiista vagy mert nem tudja mit mondjon.az én barátom is szokott ilyeneket mondani de én speciel tudom h csak viccel..
2009. nov. 18. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
hát ez elég gáz hallod... én az ilyennek tuti nem mondanék egy árva szép szót sem... mondd neki,hogy egy egoista f@sz, vajon erre is azt mondja, hogy tudom?!:O ne strapáld magad... egyébként ő dicsér téged néha?
2009. nov. 18. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia! Hát igazából ez több mindent jelenthet.

pl.:

1. Talán azért mondja, mert valami baja van veled.

2. Beképzelt típus.

3. Csak viccelni akar.

De amúgy legközelebb kipróbálhatod azt, hogy azt mondod neki, hogy '' ja jó, ha tudod akkor nem is mondom többet '' erre kíváncsi vagyok mit lép. Ha úgy lép, hogy csak vicceltem drágám, akkor tök okés minden, ha nem is izgatja akkor viszont ott gáz lesz. Légy ügyes, és ha valami olyat mondd neked akkor ne hagyd! Lássa rajtad, hogy felháborodtál, és valamivel ki kell hogy engeszteljen ha szeret:P Hajrá!:)

2009. nov. 18. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
én mondanék iet, de csak viccből és utána addig csókolnám azt aki ienekkel "nyaggat" amig már levegőt se kap :P :)
2009. nov. 18. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbálj enyhébbeket mondani neki. Én is jövök zavarba lánybóktól, és van, hogy max egy "tudom" vagy egy "hogyne" jön rá.
2009. nov. 19. 00:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak nagyon ritkán szokott dicsérni. Remélem ,hogy csak viccből mondja , majd kipróbálom amit emlitettél,hogy "akkor nem mondom többet :D" Köszi szépen mindenkinek :)
2009. nov. 19. 07:29
 9/9 anonim ***** válasza:
mer ő laza
2009. nov. 19. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!