Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj-e, ha megdicsérem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj-e, ha megdicsérem egy másik fiú deltáit?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 23:15
 1/8 Thurston ***** válasza:
Hát eléggé vuzis.
2010. ápr. 12. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:

ha még a gammáit is akkor elolvadnak!

főleg ha csaj is vagy!

2010. ápr. 12. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szépek a deltáid Józsi!
2010. ápr. 12. 23:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tesó a hátadat látom figyelmesen gyúrtad ki, nem rossz!

(Megfejelheted még azzal, hogy) Irígylem nem lenne szar ha nekem is így nézne ki.

Látod? Lehet így is.

Vagy:

Szép deltás vagy Józsi! (Na ez elég homár.)

Érzed a különbséget?

Megdícsérni meg lehet csak nem mindegy hogyan!

2010. ápr. 13. 00:51
 5/8 anonim ***** válasza:

00:51es versenyzőnknek igaza van. vagyis annak aki előttem szólt. :)

Mivel a srácokat szeretem nnekem mind2 belefér, persze egy csutak idegenhez nemfogok odamenni, h Hallod jók a deltáid. Mellesleg csak egy deltája van egy srácnak, ugyh miért is többesszámozunk? :D

19/f

2010. ápr. 13. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért neked csak egy vállad van?? XDDD
2011. márc. 9. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy kondi teremben nem, egyébként elég fura pláne ha nem vagy meleg.
2011. márc. 9. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:

áá én egyszer az adott helyzetben kicsit alulöltözötten siettem épp (ruháért) ez azt jelenti atléta volt rajtam, és egy srác mondta milyen izmos vagyok. (kb. "jó izomban vagy" vagy "te aztán izmos vagy") amúgy szálkás vagyok.. harcművész. hát, nem esett jól :D

csajoktól egy életen át hallgatnám, de nem tom nekem ez nem növelte az egóm, egyszerűen csak fura volt. de lehet más máshogy van vele..

2011. márc. 9. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!