Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én érzem úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy mindenki szakít?

Figyelt kérdés

Mintha mindenki most döbbenne rá, hogy nem működik a kapcsolata. Én is most szakítottam és a koronavírus miatt mások is arról panaszkodnak, hogy távkapcsolatban vannak és nem működik. Ez a távkapcsolat miatt lehet? Hogy eddig tudták az emberek ismerkedni, így benne maradtak egy rossz kapcsolatban, most a nyitás hatására viszont van új remény?

Én a saját szakításomrol sem tudom, hogy miért csak most tettem meg, előbb kellett volna.

2021. máj. 30. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A korlátozások kezdetétől össze voltunk zárva, akkor jött ki a feszültség, amit előtte el tudtunk kerülni valamennyire. Nekem is sokkal előbb kellett volna, nem lennék ilyen sérült.
2021. máj. 30. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, es forditva is van egy tendencia. Lettek covid-parok, akik regota ismertek egymast, de azert annyira nem voltak oda. De igy a sivatag, lakatlan sziget erzes osszehozta oket.

Azt remelem, akik csak most borultak meg, kibekulnek ujra. De lehetseges, hogy sokan akik most szakitottak, evek ota nyomtak el a feszultseget.

2021. máj. 30. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Nemcsak távkapcsban, hanem általános jelenség ez a szakítás-téma most. Lassan kiderül, hogy nincs is nagy (n)Ő.
2021. máj. 30. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én már előtte elváltam :)
2021. máj. 30. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hmm én nem ezt látom, a mi kapcsolatunk sokkal erősebb lett, pedig 0/24-ben együtt voltunk/vagyunk
2021. máj. 30. 16:15
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek :) ha jön még vélemény, azt isszívesen elolvasom

5-ösnek pedig gratulálok, kitartást a továbbiakban :)

2021. máj. 30. 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt látom, hogy mindenki most házasodik, annak ellenére, hogy teljesen bizonytalanok az időpontok. Vannak, akiknek már volt polgári esküvőjük, de a templomit is a lagzit már kétszer áttették.

Én is féléve szakítottam, pedig mi nem éltünk együtt sem a vírus előtt, sem a járvány közben.

2021. máj. 30. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Nálunk csak erősített a dolgon. Sokkal több időt tudunk tényleg EGYÜTT tölteni, rengeteget beszélgetünk, úgy érzem elmélyült még jobban a kapcsolatunk.

A tavkapcsolat valóban nehéz, de nem kibírhatatlan. Szerintem ezek a kapcsolatok nem is voltak soha olyan igazán erősek.

2021. máj. 31. 05:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazából lehet... Lehet, hogy ez az év csak egy próbatétel volt, és akik nem álltak ki, azok szétválnak, a többiek pedig már házasodnak is
2021. máj. 31. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A járvány csak meggyorsította a természetes folyamatokat. Az a pár aki évekig el lett volna egy semmilyen kapcsolatban szétment miután össze volt zárva. Ahol a rossz helyzet negatív jellemvonásokat hoz ki ott is több szakítás lett.
2021. máj. 31. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!