Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy mindenki szakít?
Mintha mindenki most döbbenne rá, hogy nem működik a kapcsolata. Én is most szakítottam és a koronavírus miatt mások is arról panaszkodnak, hogy távkapcsolatban vannak és nem működik. Ez a távkapcsolat miatt lehet? Hogy eddig tudták az emberek ismerkedni, így benne maradtak egy rossz kapcsolatban, most a nyitás hatására viszont van új remény?
Én a saját szakításomrol sem tudom, hogy miért csak most tettem meg, előbb kellett volna.

Igen, es forditva is van egy tendencia. Lettek covid-parok, akik regota ismertek egymast, de azert annyira nem voltak oda. De igy a sivatag, lakatlan sziget erzes osszehozta oket.
Azt remelem, akik csak most borultak meg, kibekulnek ujra. De lehetseges, hogy sokan akik most szakitottak, evek ota nyomtak el a feszultseget.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek :) ha jön még vélemény, azt isszívesen elolvasom
5-ösnek pedig gratulálok, kitartást a továbbiakban :)

Én azt látom, hogy mindenki most házasodik, annak ellenére, hogy teljesen bizonytalanok az időpontok. Vannak, akiknek már volt polgári esküvőjük, de a templomit is a lagzit már kétszer áttették.
Én is féléve szakítottam, pedig mi nem éltünk együtt sem a vírus előtt, sem a járvány közben.

Nálunk csak erősített a dolgon. Sokkal több időt tudunk tényleg EGYÜTT tölteni, rengeteget beszélgetünk, úgy érzem elmélyült még jobban a kapcsolatunk.
A tavkapcsolat valóban nehéz, de nem kibírhatatlan. Szerintem ezek a kapcsolatok nem is voltak soha olyan igazán erősek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!