Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 'Mindenkinek arra van ideje,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

'Mindenkinek arra van ideje, amire szakít' Mindig így van?

Figyelt kérdés

Egyre jobban kezdem furcsállni a barátom viselkedését, és kezdem azt hinni,hogy már nem szeret úgy és megunt. Persze ő nem ezt mondja...

Suliban találkozunk, és kb egy hónapban egyszer eljön ide 3-4 órára(kivéve mikor nem)

Azt mondja nincs ideje jönni, mert nagyon sokat kell tanulnia, első akar lenni,hogy majd legyen jó munkahely stb amit megértek, de azt nem, hogy akkor kocsmázni, ide-oda menni hogy van ideje? Most hétvégén is, 1 estét a haverjánál töltött, egyet a kocsmában és napközben meg 4 órát játszott a gépen.

Nekem azt mondja,hogy a szülei is azt mondták,hogy suli időben nem rohangálhat hozzám, mert akkor nem tanulna és romlanának az eredményei suliban és nem én vagyok az első, de ha ide-oda elengedik, az más?

De még annyi sincs már,hogy mondjuk 'félúton' találkozunk és elmegyünk valahova...30km van köztünk,vagy még annyi sem.

Nektek mi a véleményetek? Túl sokat akarok?:/

2013. nov. 3. 15:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem akarsz túl sokat, inkább ő ad túl keveset.

Igazad van szerintem. Kicsit én is ilyen voltam annak idején a kapcsolatunk elején, mert nem éreztem úgy igazán semmit a barátnőm iránt. Csak később, amikor komolyabb lett a helyzet, akkor kezdtem el többet járni hozzá és komolyabban odafigyelni rá.

2013. nov. 3. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokat lehetne írni az időbeosztás témájáról, de egy hónapban az az egyszeri alkalom nagyon kevés, akárhogyan is nézzük.

Nyilván vannak esetek, amikor adott okok miatt ellehet tűrni egy ilyen helyzetet, de neked fel kell tenned azt a kérdést, hogy számodra megéri-e egy ilyen kapcsolatot fenntartanod ?

Teljesen más lenne, ha mondjuk felnőttek lennétek és munka miatt kellene távol legyetek egymástól , de a kamaszkor nem erről szól és általában nem is indokoltak az ilyen távkapcsolatok. Elég nagy kérdőjel egy olyan fiúért feláldozni ennyi időt, akire nézve, ha őszintén belegondolsz, mennyi az esélye annak, hogy évek múlva is együtt lesztek majd ? Mert amúgy elméletben szépek ezek a távkapcsolatok, de a gyakorlatban sokszor semmi értelmük nincs.

Tényleg valakinek az az ideális kapcsolat tizenévesen, hogy várja azt az egyszeri alkalmat egy hónapban, hogy találkozzon a barátjával, akinek olyan kifogásai vannak, hogy majd legyen egy jó munkahelye, első tanuló legyen , stb. ? Szerintem a kamaszkori szerelmek nem erről kell szóljanak. De ez a te kapcsolatod, nem az enyém. Azon viszont gondolkozz el, hogy mennyire jár kölcsönös érzelmekkel és kölcsönös áldozatokkal ez a kapcsolat, mert lehet ráfogsz jönni arra, hogy nem éri meg folytatni.

Válaszolva pedig az utolsó kérdésedre: “Túl sokat akarok?:/ “ - Nem, egyáltalán nem akarsz túl sokat. Sőt, meglehetősen túl keveset vársz el a barátodtól, ennél sokkal többet kellene adjon neked és neked is egy olyan srácot kellene találnod, akitől sokkal többet kapsz.

2013. nov. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!