Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Harminc nyolc éves házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harminc nyolc éves házas vagyok férfi. Szégyellnem kell e? Hogy már nem szexelhetek, mert nem tudok, (nem áll fel)

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Léteznek ám hatásos - és más téren ártalmatlan - vérnyomáscsökkentők. Én is azokat fogom szedni szerintem lassan, mert a vérnyomáson elég szar. Igaz az első érték rendben van, de a második nagyon magas + pulzus is 120 vagy 130 per SZÁZ az egy kicsit durva és nálam mindig ezt méri a műszer.

De én állandóan stresszelek, van vagy 500 fóbiám :D Úgyhogy nem is remélem azt, hogy ezek elmúlnak, hacsak nem pszichológusnál, de ő sem varázsló.

2021. máj. 28. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:

*de ettől függetlenül a libidóm rendben van (sajnos! néha jobb lenne nélküle, különösen Telihold idején, akkor még jobban rám szakad ennek a terhe - persze van ennek egy kellemes része is, csak hát máskor inkább okoz frusztrációt.

De merevedési zavaroknak a közelében se voltam sosem, pedig kövér vagyok és egy ideig altatófüggő is voltam, mert tévesen értelmeztem a saját szervezetem és azt alkalmaztam arra, hogy esténként nem tudtam elaludni a magas pulzus és vérnyomás miatt.

2021. máj. 28. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, exemnek 29 évesen! sem állt fel 10/8. Persze dokihoz menni derogált neki, helyette én voltam a hunyó miatta.

Nos, okkal ex.

2021. jún. 1. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!