Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harminc nyolc éves házas vagyok férfi. Szégyellnem kell e? Hogy már nem szexelhetek, mert nem tudok, (nem áll fel)
Léteznek ám hatásos - és más téren ártalmatlan - vérnyomáscsökkentők. Én is azokat fogom szedni szerintem lassan, mert a vérnyomáson elég szar. Igaz az első érték rendben van, de a második nagyon magas + pulzus is 120 vagy 130 per SZÁZ az egy kicsit durva és nálam mindig ezt méri a műszer.
De én állandóan stresszelek, van vagy 500 fóbiám :D Úgyhogy nem is remélem azt, hogy ezek elmúlnak, hacsak nem pszichológusnál, de ő sem varázsló.
*de ettől függetlenül a libidóm rendben van (sajnos! néha jobb lenne nélküle, különösen Telihold idején, akkor még jobban rám szakad ennek a terhe - persze van ennek egy kellemes része is, csak hát máskor inkább okoz frusztrációt.
De merevedési zavaroknak a közelében se voltam sosem, pedig kövér vagyok és egy ideig altatófüggő is voltam, mert tévesen értelmeztem a saját szervezetem és azt alkalmaztam arra, hogy esténként nem tudtam elaludni a magas pulzus és vérnyomás miatt.
Nyugi, exemnek 29 évesen! sem állt fel 10/8. Persze dokihoz menni derogált neki, helyette én voltam a hunyó miatta.
Nos, okkal ex.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!