Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szexbe,a barátnő bevonásával belemennétek?
Figyelt kérdés
A barátom felvetette,hogy beszéljem meg a barátnőmmel,hogy legyünk együtt hármasban.
Nemtudom,mennyire zilálná szét a kapcsolatunkat,mert szerintem féltékeny lennék,ha esetleg vele többet foglalkozna,mint velem.Márpedig a férfiak ugye az újdonságot szeretik.Van itt olyan,akinek a hármas nem okozott problémát a párkapcsolatában?Szerinte minden férfi felveti ezt a barátnőjének,vagy legalábbis gondol rá.
Akkor meg mekkora felháborodás lenne, ha a nő kérné, hogy "figyelj már a haverod olyan helyes, egy hármasban benen lennék". Annyira gáz, hogy ha hármas felállásról van szó a férfiak természetesnek veszik, hogy két nő-egy férfi, akár barátnő is, de ha nekik kéne a barátjukkal dugni, akkor menne az felháborodás.
2021. máj. 28. 11:19
43/56 anonim válasza:
Sajnálom a helyzeted, és azt, hogy egy férfi ilyen hamis világképet alakított ki benned. Kitartást a szakításhoz, de hidd el, hogy ettől értékesebb vagy, és sokkal normálisabb párt is tudsz találni.
44/56 A kérdező kommentje:
Abszolút egyetértek.
45/56 anonim válasza:
Egyébként nyilván közös életet akar veled, hisz azt hiszi, hogy mégegy ilyen naiv nőt nem talál, akit mindenre rá tud venni. Bocsi, de ez a nyers igazság.
2021. máj. 28. 11:22
46/56 anonim válasza:
Sógorm szokott ezzel vaskosan (na jó hímsovniszta fos módon) viccelődni, ha a felesége elmegy barátnőzni. Meg hogy beeezony megnézik mind a ketten más nőket. Itt mi mondtuk, hogy mi a helyesebb férfiakat is megnézzük. Ne tudjátok meg milyen hisztit levágott sógor, hogy ez bizony b-zulás, fertő. Szerencsétlen felesége meg bólogatott, hogy jaj másik nőt meg lehet nézni az természetes, de férfit nem fuj. Sógor: sörhasú, igénytelen férfi Sógornő: 10 évvel fiatalabb, gyönyörű nő. De sógor már más nőre csorgatná a nyálát. Komolyan elképedek az ilyenen.
2021. máj. 28. 11:23
47/56 anonim válasza:
Az én párom megszívta... csak fiú barátaim vannak.
Szerintem a csajjal a barátságotok menne tönkre elsőnek.
2021. máj. 28. 11:23
48/56 A kérdező kommentje:
Hát,az rajtam múlna mennyire lennék féltékeny.
2021. máj. 28. 11:25
49/56 anonim válasza:
1. Nem akarsz hármast.
2. Ennek ellenére eröltet, érzelmileg próbál manipulálni.
3. Nem az újdonság varázsa hiányzik neki, hanem konkrétan egyik barátnőd.
4. Ha te is akarsz hármast később de két férfi felállásban akkor fel van háborodva, viszont ha neked nem tetszik valami, akkor "ennyire se vagy képes"
Szerintem ez a kapcsolat már rég rossz, ha a barátodnak nem számít a véleményed.
2021. máj. 28. 11:27
50/56 anonim válasza:
Nem fogja szétcseszni a kapcsolatot. Már szèt van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!