Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szexbe,a barátnő bevonásával belemennétek?
A barátom felvetette,hogy beszéljem meg a barátnőmmel,hogy legyünk együtt hármasban.
Nemtudom,mennyire zilálná szét a kapcsolatunkat,mert szerintem féltékeny lennék,ha esetleg vele többet foglalkozna,mint velem.Márpedig a férfiak ugye az újdonságot szeretik.Van itt olyan,akinek a hármas nem okozott problémát a párkapcsolatában?Szerinte minden férfi felveti ezt a barátnőjének,vagy legalábbis gondol rá.
Amúgy mióta vagytok együtt, hogy már frissíteni kell a szexuális életet, amire csak a 3as lenne szerinte a megoldás? Csak megsúgom, hogy manipulál és érzelmileg zsarol téged.,, veled még ezt sem lehet"
Az ilyet el kell küldeni a jó büdös p.ba! De nem bántalak, mert én is ilyen érzelmileg deffektes vagyok, mint te és sajnos sokáig tűrtem én is a hasonló játszmákat. A végére tönkre is mentem.
Úgyhogy csak jótanács,hogy hagyd ezt a barmot a francba.
Ezekután amúgy is hogy tudnál vele lenni, tudván, hogy "miattad" elnyom egy vágyát? Szerinted meddig tudja elnyomni? És nem, nem a 3as a vágya, hanem a barátnőd.
Ez a pali kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!