Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hármas szexbe,a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szexbe,a barátnő bevonásával belemennétek?

Figyelt kérdés

A barátom felvetette,hogy beszéljem meg a barátnőmmel,hogy legyünk együtt hármasban.

Nemtudom,mennyire zilálná szét a kapcsolatunkat,mert szerintem féltékeny lennék,ha esetleg vele többet foglalkozna,mint velem.Márpedig a férfiak ugye az újdonságot szeretik.Van itt olyan,akinek a hármas nem okozott problémát a párkapcsolatában?Szerinte minden férfi felveti ezt a barátnőjének,vagy legalábbis gondol rá.

2021. máj. 28. 10:38
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Nem akar megcsalni engem.Most mondtam neki hogy szabad az út mehet nyugodtan .Azt mondta felfújom az egészet.
2021. máj. 28. 11:09
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

És te el is hiszed neki????? :DDD

Hát akkor sok boldogságot, tipikusan hűséges pasinak tűnik... XDD

2021. máj. 28. 11:11
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy megy, hát te itt vagy fixen, rá meg a kutya nem kíváncsi. Majd ha talál valakit aki hajlandó szóbaállni vele megteszi, ne aggódj.
2021. máj. 28. 11:12
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Jjajj dehogynem akar megcsalni :D csak ez lett volna a kényelmesebb megoldás, hogy meghúzza a barátnődet, akit valószínűleg amúgy nem tudna (már ha van a csajban tartás és tisztelet). Úgyhogy keres majd olyat akit te nem ismersz. Annyira naiv vagy
2021. máj. 28. 11:12
 35/56 anonim ***** válasza:
91%

Ha a kérdés komoly, akkor ez a srác egy vicc, és gondolkodás nélkül hagynám ott. Szomorú látni mennyi lány nem becsüli magát.

Egyáltalán nem természetes, és nem is normális, hogy a férfi felhozza a hármast a komoly kapcsolatában.

2021. máj. 28. 11:13
 36/56 A kérdező kommentje:
Nem keresek senkit.Rövid úton véget vetek ennek.
2021. máj. 28. 11:13
 37/56 A kérdező kommentje:
Három és fél éves kapcsolatról van szó amúgy.
2021. máj. 28. 11:14
 38/56 anonim ***** válasza:
94%
Sokáig bírtad és sokáig bírta a gatyájában tartani a farkát. Vagy nem is tartotta ott eddig se.
2021. máj. 28. 11:16
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
Helyes, így legyen 🙏
 40/56 anonim ***** válasza:
91%
Őszinte leszek veled. A pasik fantáziálnak, igen. Nekem is bevallotta, hogy mikor 1-1 baratnőmmel találkozom, akár miket is csinálhatnánk. Mármint csak én meg egy másik nő. Semmi bi, vagy leszbi hajlam nincs bennem. De gondolom, hogy egy pasinak izgató, ha 2 nő kényezteti egymást. Szerintem ezzel semmi gond nincs, én is szoktam fantáziálni. 2 pasi + magamról is. De ez CSAK fantázia. Én is elmondtam ezt neki és felvetette a 3as gondolatát, ő + én + mégegy pasi, hogy NEKEM nagyobb örömet okozzanak. Nem maga miatt. De megbeszéltül, hogy ez csak fantázia és ennyi. 1x nem akarta rám erőltetni, azt meg soha nem is említette, hogy én +1 nő. Általában 1 pasi örül, ha 1 nőt ki tud normálisan elégíteni, nem hogy kettőt. Mert normális pasinak ez IS a célja, nem csak a saját örömszerzése. A pasid gondolom olyanokra is rávenne, hogy te meg a barátnőd egymást is izgassátok, ami nekem mondjuk hetero nőként undorító. Ő meg élvezkedne a látványon. Véletlenül sem arról szólna, hogy mind a kettőtöket kielégítse.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!