Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szexbe,a barátnő bevonásával belemennétek?
A barátom felvetette,hogy beszéljem meg a barátnőmmel,hogy legyünk együtt hármasban.
Nemtudom,mennyire zilálná szét a kapcsolatunkat,mert szerintem féltékeny lennék,ha esetleg vele többet foglalkozna,mint velem.Márpedig a férfiak ugye az újdonságot szeretik.Van itt olyan,akinek a hármas nem okozott problémát a párkapcsolatában?Szerinte minden férfi felveti ezt a barátnőjének,vagy legalábbis gondol rá.
Ha kettőtök közül nem akarja valaki, vagy fél tőle, akkor nem vagytok kész rá és biztos, hogy probléma lesz belőle.
Csak úgy kíváncsiságból mondd meg neki, hogy ha nőt akar bevenni, akkor utána te pedig egy pasit, mert kinéztél egy jó pasit. Teszteld, aztán kibújik a szög a zsákból, hogy a hármas szex, vagy a másik csaj érdekli jobban...
Amúgy én szeretném majd csinálni kapcsolaban, de nekem az egy nő, több pasi felállás tetszik legjobban. Mivel szoktam csinálni, párválasztásnál is szempont... Előző kapcsolatomban is csináltuk.
F35
Már felvetettem neki,hogy ok,de akkor jöhet a két pasi felállás.
Természetesen azt mondta,hogy hogy képzelem ezt.
"Már felvetettem neki,hogy ok,de akkor jöhet a két pasi felállás.
Természetesen azt mondta,hogy hogy képzelem ezt."
Pfffff. Kisfiú a pasikád, aki nagyfiút akar játszani. Dobjad már ki, ne légy butus.
A többes szex nem ördögtől való, de van pár alapvető szabálya:
- NEM akkor kell csinálni, mikor valami hiányosságra akarsz gyógyírt, ebben a formában kb. szakításhoz fog vezetni
- NEM barátnőt vonunk be
- NEM egyoldalú a dolog
- NEM csináljuk ha nem vágyik rá őszintén minden résztvevő
Szóval már az ötlet miatt is kuka.
Szívesen megdugná a barátnődet, de lusta vagy hü lye megcsalni téged, erről van szó itt.
23-ra reagálva, 21-es vagyok:
Minél előbb dobd a pasit! Többes szex kedvelőként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!