Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hármas szexbe,a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szexbe,a barátnő bevonásával belemennétek?

Figyelt kérdés

A barátom felvetette,hogy beszéljem meg a barátnőmmel,hogy legyünk együtt hármasban.

Nemtudom,mennyire zilálná szét a kapcsolatunkat,mert szerintem féltékeny lennék,ha esetleg vele többet foglalkozna,mint velem.Márpedig a férfiak ugye az újdonságot szeretik.Van itt olyan,akinek a hármas nem okozott problémát a párkapcsolatában?Szerinte minden férfi felveti ezt a barátnőjének,vagy legalábbis gondol rá.

2021. máj. 28. 10:38
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha kettőtök közül nem akarja valaki, vagy fél tőle, akkor nem vagytok kész rá és biztos, hogy probléma lesz belőle.

Csak úgy kíváncsiságból mondd meg neki, hogy ha nőt akar bevenni, akkor utána te pedig egy pasit, mert kinéztél egy jó pasit. Teszteld, aztán kibújik a szög a zsákból, hogy a hármas szex, vagy a másik csaj érdekli jobban...

Amúgy én szeretném majd csinálni kapcsolaban, de nekem az egy nő, több pasi felállás tetszik legjobban. Mivel szoktam csinálni, párválasztásnál is szempont... Előző kapcsolatomban is csináltuk.

F35

2021. máj. 28. 11:02
 22/56 A kérdező kommentje:
Én sem tudnám elképzelni ellenkező esetben.Szerintem hagyom az egészet,és a kapcsolaton is elgondolkodom.Az a vicc,hogy közös jövőt akar,házat meg gyereket.
2021. máj. 28. 11:03
 23/56 A kérdező kommentje:

Már felvetettem neki,hogy ok,de akkor jöhet a két pasi felállás.

Természetesen azt mondta,hogy hogy képzelem ezt.

2021. máj. 28. 11:04
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Csak duma, ezzel próbál ott tartani. Ezen amúgy nem gondolodnék, ennek vége.
2021. máj. 28. 11:04
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

"Már felvetettem neki,hogy ok,de akkor jöhet a két pasi felállás.

Természetesen azt mondta,hogy hogy képzelem ezt."

Pfffff. Kisfiú a pasikád, aki nagyfiút akar játszani. Dobjad már ki, ne légy butus.

2021. máj. 28. 11:06
 26/56 A kérdező kommentje:
Amúgy nem volt sok kapcsolatom,ezért azt hittem,hogy a férfiak tényleg felvetik ezt a barátnőjüknek,hogy hármas.
2021. máj. 28. 11:06
 27/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem vetik fel, nekem 10 év alatt sem merült még fel :D
2021. máj. 28. 11:08
 28/56 anonim ***** válasza:
100%

A többes szex nem ördögtől való, de van pár alapvető szabálya:

- NEM akkor kell csinálni, mikor valami hiányosságra akarsz gyógyírt, ebben a formában kb. szakításhoz fog vezetni

- NEM barátnőt vonunk be

- NEM egyoldalú a dolog

- NEM csináljuk ha nem vágyik rá őszintén minden résztvevő

Szóval már az ötlet miatt is kuka.

Szívesen megdugná a barátnődet, de lusta vagy hü lye megcsalni téged, erről van szó itt.

29/56 A kérdező kommentje:
Mármint ezt a hármast a barátnő bevonásával.
 30/56 anonim ***** válasza:
100%

23-ra reagálva, 21-es vagyok:

Minél előbb dobd a pasit! Többes szex kedvelőként mondom.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!