Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom már nem szeret?
A jelenlegi párommal 2 és fél éve vagyok együtt ő 25 éves lesz én pedig 20 éves vagyok. Az utobbi időben sajnos megváltozott. Már egyáltalán nem mondja, hogy szeret csak akkor ölel át, ha kérem és már kb. 2 hónapja meg se csókolt, ha átkarolom rám kiabál és ellök magától ami nagyon fáj érzelmileg teljesen le vagyok épülve. Hétvégente amikor többet együtt lehetünk/lehetnénk a haverjaival van. Beül egy étterembe és ott ül, beszélget kb. 3 órát, utána haza jön csak a telóját nyomkodja és persze nem szólhatok hozzá. A legrosszabb hogy kb. hetente 4szer vagy tösször veszekszünk igaz kisebb viták, de van amikor nagyon felemeli a hangját és mindenféle bántó szavakat vág fejemhez.
A legbántobb az a megjegyzése volt, hogy "nézz magadra, hogy nézel ki senkinek se kellenél"
166 cm vagyok és 62 kg. Amikor megismertem igaz 56 kg voltam. Viszont ő is hízott 83 kilóról 98-ra és én soha nem tettem szóvá!
Persze ezek után csak sírni tudtam és bántani magamat, hogy talán igaza van. Az elején nem volt ilyen. Amikor megismertem azt gondoltam, hogy ő soha nem lenne képes egy szóval se megbántani vagy nem viszonozni egy csókomat vagy, hogy egy nap ne öleljen szorosan magához,de ez nem így van, viszont ezek ellenére továbbra is ugyanúgy szeretem őt mint az elején és néha azt álmodom, hogy elhagy, nem akar többet.
Talán már nem szeret? Kérdezem, de azt a válasza, hogy hagyjam a hülye kérdéseimmel.

Sajnos nem valószínű hogy szeret! :(
Mivel ellök magától, sajnos az is valószínű, hogy van egy másik nő az életében.

Énis állandóan csak erre tudok gondolni. Sajnos erős depresszióval küzdök már 15 éves korom óta és ha csak arra gondolok, hogy elhagy pánikrohamom lesz.
Egyszerűen még a gondolat is megrémiszt, hogy már nem akar engem, de ha egyszer nem szeret miért nem mondja el?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!