Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ötlet kellene: hogyan derítsem ki, hogy ismerik e egymást a barátom, és akivel társkeresőzök?
mert már két srác is volt, akiket ismer(megtaláltam az iwiwen ismerősei közt)
de a mostaninak a neve ismerős....ő még nem látott engem
ha megkérdezem a barátomat, hogy ismeri e, nem tudom mit mondjak, én honnan ismerem, ráadásul miért olyan fontos ez.
a sráctól megint nem kérdezhetem meg, mert ha ismerik egymást, már megy is a telefon...és jön a lebukás.
kérlek ne arról beszélgessünk, hogy szakítsak, mert nem tudok szakítani, mert szeretem a barátomat, de annyi szemétséget elkövetett már ellenem, hogy itt mindenki azt javasolta, hogy hagyjam ott, és gondoltam azért nem bírok szakítani mert nincs önbizalmam(nem tetszem senkinek hiszem ezt)és szeretném tudni, hogy tetszem e valakinek.és a társkeris srácnak írtam, hogy nem társkereső célból találkozom, hanem csak barátkozási alapon.
szóval nyomozáshoz van ötlet?
látom marad a pszichológus.....
a gyakorikérdések után ez a következő lépcső?
nem is gondoltam volna.....
találkoztam a sráccal, nem ismerik egymást
a srác csúnya, de mondta is, hogy én olyan szép vagyok és azt látja nem vagyunk egy kaliber, és gondolja, hogy nekem ő nem tetszik
az utóbbiban tuti igaza van
a páromról azóta meg kiderült, hogy levelezik egy lánnyal....újabb szemétség.
én megőrülök tényleg
én meg közben rájöttem, nem érdekel senki csak a barátom, erre mindent elmondtam neki lelkiismeretfurdalásból
és most utál
de legalább rájöttem, hiába tetszem másnak habár nem is találkoztunk, akkor sem érdekel más
mert szeretem a barátom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!